MENÜ

Fernando Santos'tan sürpriz rapor! Beşiktaş'ın yıldızına kapı gösterildi

Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, siyah-beyazlı yönetime verdiği raporda yıldız futbolcunun gönderilmesini istedi. İşte detaylar...

Fernando Santos'tan sürpriz rapor! Beşiktaş'ın yıldızına kapı gösterildi

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında evinde Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, ligde ilk 3 hedefini devam ettiriyor. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırıp taraftarını mutlu etmeyi amaçlayan siyah-beyazlı takımda yönetim, bir yandan da Teknik Direktör Fernando Santos ile birlikte önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için planlar yapıyor. Portekizli hocanın yönetime verdiği son rapor ise yıldız futbolcuyla yolların ayrılacağı anlamına geliyor.

Haberin Devamı

MONTELLA'NIN SEMİH KILIÇSOY PLANI

Bu arada bu sezonki performansıyla parmak ısırtan Semih Kılıçsoy'a A Millî Takım'dan iyi haber geldi. Yetenekli futbolcunun bu çıkışı, A Millî Takım’da da dengeleri değiştirdi. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın, Semih Kılıçsoy’un Beşiktaş’taki çıkışından oldukça memnun olduğu ve mart ayında Avusturya ile Macaristan’la oynanacak hazırlık maçlarının kadrosunda Semih'e de yer vereceği öğrenildi. İtalyan hoca, Beşiktaş’taki performansını A Milli Takım’da da sürdürmesi halinde Semih’i Euro 24 kadrosuna da ekleyebilir.

Fernando Santostan sürpriz rapor Beşiktaşın yıldızına kapı gösterildi

FERNANDO SANTOS'TAN 'GÖNDERİLSİN' RAPORU!

Bununla birlikte Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Teknik Direktör Fernando Santos'un, son maçlarda tercih etmediği Ante Rebic için siyah-beyazlı yönetime 'gönderilebilir' raporu verdiği bildirildi. Portekizli hocanın, Rebic'in hem sistemine uymadığı hem de yetersiz performansı gerekçesiyle bu kararı aldığı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

23 MAÇ 1 GOL

Yaz transfer döneninde İtalyan devi AC Milan'dan Beşiktaş'a transfer olan Ante Rebic, siyah-beyazlı takımda şu ana kadar tüm kulvarlarda 23 karşılaşmaya çıktı. Hırvat orta saha söz konusu 23 maçta 1 gol atıp 5 asist yaptı. Rebic, son dönemde Beşiktaş'ta ilk 11'e girmekte zorlandı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun Beşiktaş ile sözleşmesi 2025 yazında sona erecek.

Fernando Santos: İlk 11'e oyuncular karar veriyor
YORUM YAZ