MENÜ

Fernando Santos'tan sürpriz Aboubakar kararı! Görüşme gerçekleşti

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de son iki maçta beş puan kaybetmenin yanı sıra 180 dakikada rakip filelere gol atamadı. Bunu üzerine teknik direktör Fernando Santos'tan sürpriz bir hamle geldi. İşte detaylar...

Fernando Santos'tan sürpriz Aboubakar kararı! Görüşme gerçekleşti

Trendyol Süper Lig'de Pendikspor'a deplasmanda 4-0 mağlup olan Beşiktaş, salı akşamı ise evinde Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı. Son iki haftada beş puan kaybeden siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları hızlanırken, dış transfer haricinde başka bir sürpriz hamle daha geldi.

Haberin Devamı

FERNANDO SANTOS'TAN SÜRPRİZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un, Pendikspor ve Adana Demirspor’la oynanan maçlarda gol probleminin had safhaya ulaşması nedeniyle kadro dışı olan Vincent Aboubakar’ın elden çıkarılmamasını istediği bildirildi. Kadrodaki santrforlar Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy ve Jackson Muleka’yı tam olarak yeterli bulmayan Portekizli teknik adam, siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede Aboubakar’la ilgili düşüncelerini paylaştı.

Fernando Santostan sürpriz Aboubakar kararı Görüşme gerçekleşti

GÜVENCE VERDİLER

Deneyimli hoca, Kamerunlu golcünün sezonun kalan bölümünde yetenekleriyle gol sorunu çözebileceğine vurgu yaptı. Öte yandan Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ve Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar’ın Aboubakar’ın kadroya dönüşü konusunda Santos’a güvence verdikleri aktarıldı.

Haberin Devamı

Fernando Santostan sürpriz Aboubakar kararı Görüşme gerçekleşti

TURNUVADA HENÜZ SÜRE ALAMADI

Vincent Aboubakar sakatlığı yüzünden Afrika Uluslar Kupası’nda son 16’ya kalan Kamerun’da henüz forma giymedi. C Grubu'nda 4 puan toplayarak tur atlayan Kamerun yarın Nijerya ile çeyrek finale kalma mücadelesi verecek. Golcü futbolcu elenmeleri halinde İstanbul’a dönüş yapacak.

YORUM YAZ