MENÜ

Fernando Santos'tan Al Musrati kararı! Plan belli oldu

Takım çalışmalarındaki görüntüsüyle teknik ekibin beğenisini kazanan Al Musrati, Konyaspor karşılaşmasına ilk 11’de başlayacak. Stoper ikilisinin önünde Libyalı oyuncuya görev verecek olan Fernando Santos, sert bir savunma kurgusu oluşturmayı planlıyor.

Fernando Santos'tan Al Musrati kararı! Plan belli oldu

Kara Kartal’ın yeni yıldızı Al Musrati, Beşiktaş formasıyla ilk maçına Kayserispor deplasmanında çıkmıştı. Libyalı futbolcu, oyuna sonradan dahil olmuş ve görev yaptığı kısıtlı dakikalar boyunca ortaya koyduğu performansla güven vermişti.

Haberin Devamı

SEMİH KILIÇSOY GERİ SAYIMDA...

Kara Kartal’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın Kayserispor karşılaşmasını boş geçmişti. Siyah-Beyazlı camianın kendisinden çok şeyler beklediği 18 yaşındaki yetenek, Konyaspor karşılaşmasıyla gollerine kaldığı yerden devam etmeyi istiyor. Takım antrenmanlarına ek olarak bireysel de çalışmalar yapan Semih, pazartesi günü takımına zaferi getiren isim olmaya çalışacak.

EMRECAN TERZİ GÖREV BEKLİYOR

Kartal’ın genç sol beki Emrecan Terzi, bu sezon Beşiktaş’ta zaman zaman umut verici performanslar sergilese de stabil bir form grafiği ortaya koyamamıştı. Takım çalışmalarında hırsıyla teknik direktör Fernando Santos ve ekibini memnun eden Terzi, pazartesi günü Tüpraş Stadı’nda oyanacak Konyaspor karşılaşması öncesi forma bekliyor.

İLK 11'DE BAŞLAYACAK

Takım antrenmanlarında da başarılı bir görüntü sergileyerek teknik ekibin beğenisini kazanan Musrati, pazartesi günkü Konyaspor karşılaşmasında Tüpraş Stadı’ndaki mücadeleye ilk 11’de başlayacak.

Haberin Devamı

Fernando Santostan Al Musrati kararı Plan belli oldu



Savunma ağırlıklı bir futbol anlayışı benimseyen Fernando Santos’un, özellikle bire bir pozisyonlardaki sert görüntüsünden dolayı Musrati’den memnun olduğu ve tecrübeli futbolcuyu stoper hattının önünde kullanıp, rakibin hücum gücünü kırmayı planladığı bildirildi.

Kulüp tarihinin en pahalı ismi

Beşiktaş, devre arası transfer döneminde Portekiz’in Braga ekibinden satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattığı Libyalı orta saha Al-Musrati’nin bonservisini önceki gün almıştı. Siyah-Beyazlılar, Al-Musrati’nin bonservisini Portekiz temsilcisinden 11 milyon Euro karşılığında alırken; 27 yaşındaki oyuncuyla 3,5 yıllık anlaşmaya varıldığı açıklandı. Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, “SC Braga Kulübü’nden 2023-2024 sezonu 2. transfer tescil döneminde altı aylığına geçici transferi gerçekleşmiş olan profesyonel futbolcu Almoatasembellah Ali Mohamed Al Musrati’nin 30.06.2027 tarihine kadar kalıcı transfer hakları kulübümüz tarafından 11.000.000 Avro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile de 30.06.2027 tarihine kadar anlaşmaya varılmıştır” ifadeleri kullanılmıştı. Musrati, bu operasyonla Beşiktaş tarihinin en pahalı oyuncusu olmuştu.

YORUM YAZ