MENÜ

Fernando Santos, Beşiktaş ile ilk antrenmanında 'Kartal Duruşu' yaptı

Portekizli teknik direktör Fernando Santos, Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı. Tecrübeli hoca, ekibiyle birlikte 'Kartal Duruşu' yaparak objektiflere poz verdi.

Fernando Santos, Beşiktaş ile ilk antrenmanında 'Kartal Duruşu' yaptı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında sahasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına bugün Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Rizespor maçında oynayan futbolcular salonda çalışırken, diğer oyuncular ise sahada çalıştı. Teknik direktör Fernando Santos’un da ilk antrenmanı olan çalışma, ısınma koşuları ile başladı. Siyah-beyazlı futbolcular, çeşitli varyasyonlarla pas çalışması gerçekleştirirken, idmanın basına açık son kısmında ise top kapma oyunu oynandı. Beşiktaş’ın bugün anlaşmaya varıldığını açıkladığı yeni transferi Norveçli futbolcu Jonas Svensson da takımla beraber ilk kez çalıştı. Kasımpaşa müsabakasında sakatlanan Necip Uysal, tedavisinin tamamlanmasının ardından bugün ilk kez takımla çalıştı.

Haberin Devamı

Fernando Santos yardımcılarıyla poz verdi

Siyah-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Fernando Santos, antrenman öncesi basın mensuplarını selamlayarak, yardımcıları Joao Costa, Paulo Mendes, Justino Fernando, Ricardo Santos ve Jorge Rosario ile kameralara kartal pençesi pozu verdi.

Fernando Santos, Beşiktaş ile ilk antrenmanında Kartal Duruşu yaptı

YORUM YAZ