MENÜ

Eski Beşiktaşlı Tosic'ten flaş Tadic açıklaması!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve menajer Dusko Tosic, Siyah-Beyazlı'ların istediği ancak Fenerbahçe'ye transfer olan Tadic hakkında açıklamalarda bulundu.

Eski Beşiktaşlı Tosic'ten flaş Tadic açıklaması!

3 sezon Beşiktaş forması giyen vee gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Dusko Tosic, Siyah-Beyazlılar'ın transfer etmek istediği ancak Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Dusan Tadic transferi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

MENAJER OLDU

2015/16 sezonunda Beşiktaş'a imza atan ve üç sezon Siyah-Beyazlı formayı terleten Tosic, gösterdiği performansa taraftarların gönlüne girmişti. 2022 yılında aktif futbol kariyerini noktalayan Tosic, kariyerine menajer olarak devam etme kararı almıştı.

Eski Beşiktaşlı Tosicten flaş Tadic açıklaması

PJANİC TRANSFERİNDE YARDIMCI OLDU

2021/22 sezonunda Miralem Pjanic'in Barcelona'dan Beşiktaş'a kiralık olarak oynaması sürecinde Beşiktaş'a yardımcı olan Tosic, yıldız futbolcunun transferinde kilit rol oynamış ve Siyah-Beyazlılar'a imza atmasını sağlamıştı.

Eski Beşiktaşlı Tosicten flaş Tadic açıklaması

BEŞİKTAŞ'TAN TADİC AÇIKLAMASI

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Almanya'da oynanan ilk hazırlık maçının ardından transferlerle ilgili süreci açıklamış, Tadic'e teklifi yaptıklarını ve beklemeye geçtiklerini ifade etmişti. İşte Kocadağ'ın açıklamaları;

Haberin Devamı

Nathan Redmond dönüş yapmadı. Alternatiflere bakıyoruz. Tadic ile temasımızın olduğu da doğrudur. Roberto Pereyra ilgilendiğimiz bir oyuncu. İnşallah olumlu sonuçlanacak ama gördüğünüz gibi işler, resmi imzayı atmadan bitmiyor.

 

TOSİC'TEN TADİC AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve menajer Dusko Tosic, Siyah-Beyazlılar'ın listesinde olan ancak Fenerbahçe'ye transfer olan Tadic için Beşiktaş taraftarından özür diledi.

Tosic, 'Sayın Beşiktaş taraftarına, Beşiktaş'la sözleşme imzalaması için günlerce uğraştığım Dusan Tadic'in son kararı Beşiktaş olmadı. Bilginize, saygılarımla' ifadelerini kullandı.

Eski Beşiktaşlı Tosicten flaş Tadic açıklaması

FENERBAHÇE AÇIKLADI, İSTANBUL'A GELDİ

Sarı-Lacivertliler, transfer görüşmeleri adına Dusan Tadic'i İstanbul'a getirdi. Dusan Tadic, Ajax ile olan sözleşmesini feshetti. Hollanda ekibi, kendisini bırakmak istemese de kararına saygı duyarak Tadic'i serbest bıraktığını açıklamıştı.

Eski Beşiktaşlı Tosicten flaş Tadic açıklaması

Fenerbahçe, Dusan Tadic transferine ilişkin Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir bilgilendirmede bulunarak transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. Fenerbahçe'nin transfer görüşmeleri için İstanbul'a getirdiği Dusan Tadic, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ve Sportif Direktör Mario Branco ile havalimanından ayrıldı.

Eski Beşiktaşlı Tosicten flaş Tadic açıklaması

YORUM YAZ