MENÜ

Ersun Yanal Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini yorumladı! Ağır eleştiri... 'Balık baştan kokuyor'

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Ersun Yanal değerlendirmelerde bulundu.

Ersun Yanal Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini yorumladı! Ağır eleştiri... 'Balık baştan kokuyor'

Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olduğu karşılaşmayı Ersun Yanal yorumladı. Tecrübeli teknik direktör, siyah-beyazlılarda tek suçun futbolcularda olmadığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın zirve yarışından koptuğunu belirten Ersun Yanal, "Beşiktaş'ın sahasında derbiyi kaybetmesinin ardından Fenerbahçe ve Galatasaray öyle görünüyor ki, zirvede tek başlarına mücadele edecekler" dedi.

Fenerbahçe'nin çok fazla gol pozisyonunu değerlendiremediğini vurgulayan Ersun Yanal, "Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında tarihi bir farkla kazanabilirdi. Mert Günok'un başarılı performansı vardı. Ayrıca Fenerbahçeli futbolcular çok kaçırdı" diye konuştu.

Beşiktaş'ın hiçbir olumlu sinyal vermediğini dile getiren Ersun Yanal, "Fenerbahçe çok rahat maç kazandı. Beşiktaş'ı daha kötü günler bekliyor" ifadelerini kullandı.

"BAĞIRA BAĞIRA UÇURUMUN KENARINDAN GİTTİ"

Beşiktaş'ın genel performansını yorumlayan Ersun Yanal, "Beşiktaş 8 galibiyet aldı ama skorlara baktığımızda zor kazandıklarını görüyoruz. Bu Beşiktaş'ın alışık olduğu durum değil. Beşiktaş bağıra bağıra uçurumun kenarından gitti" dedi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılarda suçun futbolcularda bulunmasına dikkat çeken Ersun Yanal, "Rachid Ghezzal, Aboubakar, Fernandes, Rosier, Masuaku ile birlikte Beşiktaş kötü takım değil. Sezon başından beri yönetim yok. Neden Aboubakar yedek kaldı? Neden Ghezzal var? Beşiktaş'ta herkes birbirine soru soruyor. Sadece suç futbolcularda mı" açıklamasını yaptı.

Ersun Yanal şu şekilde devam etti: "Beşiktaş'ın bu noktaya gelmesinde futbolcular dışında başkalarında suç yok mu? Bu oyunculara olan tepkinin bedelini başkaları da ödemeli."

Beşiktaş'ın aldığı bu sonucun sürpriz olmadığını belirten Ersun Yanal, "Balık baştan kokuyor. İlk baştan başladı ve süreç buraya kadar geldi. Bu sonuç, bu oyun sürpriz değil. Bir umut vardı ama Beşiktaş artık romantizmden vazgeçmek zorunda. Beşiktaş gerçekçi politikalara girmek zorunda. Ricardo Quaresma'nın mesela dönüp dönmemesi bugünün konusu değil. Öncelikli konular var" diye konuştu.

Ersun Yanal Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini yorumladı Ağır eleştiri... Balık baştan kokuyor

YORUM YAZ