MENÜ

Erol Bulut'tan Beşiktaşlı yıldızla ilgili konuştu! Transfer...

Beşiktaşlı yıldız ismin adı son günlerde İngiltere Championship ekibi Cardiff City ile anılıyordu. Galler temsilcisinin teknik direktörlüğünü yapan Erol Bulut transfer iddialarıyla ilgili konuştu.

Erol Bulut'tan Beşiktaşlı yıldızla ilgili konuştu! Transfer...

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor, Alanyaspor, Fenerbahçe ve Gaziantep FK'da görev yaptıktan sonra sezon başında İngiltere Championship ekibi Cardiff City'nin teknik direktörlüğüne getirilen Erol Bulut, takımına Türkiye'den iki ismi kattı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'dan Yunan oyuncu Manolis Siopis ve Sivasspor'dan Dimitrios Goutas'ı transfer eden Galler ekibinin Beşiktaş'tan Salih Uçan ile de ilgilendiği iddia edilmişti.

Erol Buluttan Beşiktaşlı yıldızla ilgili konuştu Transfer...

Geçen sezon başında Alanyaspor'dan bedelsiz olarak transfer edilen Salih Uçan siyah - beyazlılarda 61 maça çıkarken dört gol ve 12 asistlik bir performans sergiledi. Dikkatleri üzerine çeken Salih'in Cardiff City iddialarıyla ilgili olarak Erol Bulut'tan açıklama geldi.

EROL BULUT'TAN SALİH AÇIKLAMASI

Wales Online'da yer alan habere göre; Erol Bulut, Salih Uçan'ın transfer iddialarıyla ilgili olarak, "Bu transfer haberlerini ben de okudum. Salih Uçan, Alanyaspor'dan öğrencimdi. İyi bir orta saha oyuncusu ve Siopis ile birlikte çok iyiydiler ama bizim finansal seviyemiz Salih Uçan'ı alabilecek durumda değil. Salih Uçan, bizim için çok pahalı bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Erol Buluttan Beşiktaşlı yıldızla ilgili konuştu Transfer...

CARDIFF CITY'I AYAĞA KALDIRDI

Sezon başında cezası nedeniyle bonservisli oyuncu transfer edemeyen Cardiff City bu duruma rağmen ligde dikkat çeken bir performans sergiliyor.

Ligde 13 maç oynayan Cardiff City, altı galibiyet, iki beraberlik ve beş yenilgi aldı. 20 puan toplayan Galler temsilcisi yedinci sırada bulunuyor. Cardiff City bu hafta ligde sahasında Briston City'i konuk edecek.

Erol Buluttan Beşiktaşlı yıldızla ilgili konuştu Transfer...

YORUM YAZ