MENÜ

Ernest Muçi'den Beşiktaş itirafı! 'Kolay değil'

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna katılan Ernest Muçi'den Arnavutluk Milli Takımı'nın kampında açıklamalar geldi. 23 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş'a gelme sürecinden ve Türkiye'deki atmosfere dair önemli ifadeler kullandı.

Ernest Muçi'den Beşiktaş itirafı! 'Kolay değil'

Beşiktaş'ın geçtiğimiz kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Ernest Muçi, Türkiye ve Beşiktaş özelinde görüşlerini paylaşırken Süper Lig'in atmosferi hakkında da konuştu.

Haberin Devamı

3.5 yıllık imzaladı! 

Beşiktaş, Legia Varşova'da kadrosuna kattığı Arnavut yıldız Ernest Muçi'yle 3.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Kartal; genç futbolcuyu 10 milyon euro civarında bir bonservisle kadrosuna katmıştı. Muçi, Türkiye'ye transfer olduktan sonra Süper Lig'e uyum sağlamakta zorlanmadığının altını çizdi. 

Ernest Muçiden Beşiktaş itirafı Kolay değil

'Çabuk adapte oldum'

Beşiktaş'ın genç yıldızı Ernest Muçi, Arnavutluk Milli Takımı'nın kampında açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki yıldız, "Türkiye'de atmosfer çok iyi. Taraftarımız, kadromuz iyi. Kendimi iyi hissediyorum. Çabuk adapte oldum. Kayıplarımız olsa da galibiyetler alacağımızı umuyorum." ifadelerini kullandı.

Ernest Muçiden Beşiktaş itirafı Kolay değil

"Kariyerim açısından en iyisini yapmayı hedefliyorum. Beşiktaş'a gitmek kolay değil. Teklif geldiğinde iki kez düşünmedim." diyen Muçi şunları ekledi:

Haberin Devamı

Kendimi çok iyi hissediyorum ve bu kararımın doğru olduğuna inanıyorum. İyi bir performans göstermek istiyorum. Şimdiye kadar her şey çok iyi.

Manaj hakkında da konuşan Muçi, sözlerini şöyle noktaladı:

"Türkiye'de Ernest Muçi mi yoksa Rey Manaj mı daha çok konuşuluyor bilmiyorum ama en güzeli Arnavutluk'tan bahsediyor olmaları. Bu bizim için iyi bir şey."

YORUM YAZ