MENÜ

Eric Bailly'den Beşiktaş sözleri: Neden ayrıldığını açıkladı

Devre arasında Beşiktaş'tan ayrılarak İspanya La Liga ekibi Villarreal'e transfer olan Eric Bailly, Marsilya ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki oyuncu siyah-beyazlılardan neden ayrıldığına da değindi. İşte detaylar...

Eric Bailly'den Beşiktaş sözleri: Neden ayrıldığını açıkladı

Sezon başında savunmaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş, 4 Eylül 2023'te Manchester United'dan ayrılan Fildişili savunmacı Eric Bailly'i kadroya katmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada; "Kulübümüz, Fildişili defans oyuncusu Eric Bailly’nin nihai transferi hususunda Manchester United ile anlaşmaya varmıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Eric Bailly’e şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." ifadelerine yer verilmişti.

Eric Baillyden Beşiktaş sözleri: Neden ayrıldığını açıkladı

PERFORMANSI TARTIŞMA KONUSU OLDU

Beşiktaş formasını toplam sekiz maçta giyen Fildişili oyuncu performansı nedeniyle eleştirilerin odak noktası haline gelmişti. Devre arasında ise, siyah - beyazlılar 29 yaşındaki oyuncuyla yollarını ayırdı.

Beşiktaş ile yollarını ayıran Bailly, Villarreal'e imza attı. Fildişili oyuncu İspanyol ekibinde daha önce de forma giymişti.

Haberin Devamı

BAILLY'DEN BEŞİKTAŞ SÖZLERİ

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Villareal, bu akşam Fransız ekibi Marsilya ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısına Villarreal'den oyuncu olarak Eric Bailly katıldı.

Eric Baillyden Beşiktaş sözleri: Neden ayrıldığını açıkladı

Tecrübeli oyuncu, Afrika Uluslar Kupası ve Fildişi Milli Takımı Teknik Direktörü Emerse Fae hakkında gelen bir soruya şöyle yanıt verdi; "Beni Afrika Uluslar Kupası'ndan uzak tutmadı. Beşiktaş ile karmaşık bir dönemden geçiyordum. Küçük bir sakatlık geçirdim. İyi bir karar verdik ve geleceğe hazırlanmak için kulüp değiştirdim."

Eric Baillyden Beşiktaş sözleri: Neden ayrıldığını açıkladı

YORUM YAZ