MENÜ

'Erdal'ı örnek alın!'

Slaven Bilic, önceki gün yapılan idmanda, Avrasya Maratonu'na katılıp 42 KM koşan Erdal'ı örnek göstererek, “Erdal inandı ve koştu. Siz de başarıya inanın” diye konuştu.

'Erdal'ı örnek alın!'

Beşiktaş’ta Erdal Erdem fırtınası esiyor! Geçtiğimiz hafta yapılan antrenmanda Avrasya Maratonu’na katılacağını açıklayan malzemeci Erdal’a, futbolcular ve teknik ekip ‘Koşamazsın’ diyerek iddiaya girmişti. Pazar günü yapılan koşuda 42 KM’lik maratona katılan Erdal, Hırvatistan forması giyip üzerine de ‘For you Bilic’ (Senin için Bilic) yazdırıp koşuyu tamamlamıştı. Maratonu bitirdiği için aldığı sertifika ve madalyayla tesislere giden Erdal Erdem, önceki gün yapılan antrenama çıktı ve futbolcular tarafından alkışlandı. Bilic de Erdal’ı bizzat tebrik ederek, “Ben dahil bütün takımı yanılttın. Şimdi seninle iddiaya giren herkes, kaybettiği hediyeleri versin” dedi.

‘İnanırsanız başarırsınız’


Erdal Erdem’i başarısından dolayı tebrik eden Bilic, sonrasında ise futbolculara dönerek “Ben, yardımcıların ve bütün takım, Erdal’ın bu koşuyu tamamlayabileceğini düşünmedik. Ama o inandı ve bu uzun maratonu tamamladı. Siz de Erdal’ı örnek alın ve başarıya inanarak gideceğinizi bilin. Erdal hepimize örnek olsun” ifadelerini kullandı. Saycan Sayım

Haberin Devamı
YORUM YAZ