MENÜ

Eğlenceli antrenman

2012-2013 sezonu hazırlıklarını Avusturya'nın Bad Kleinkirchheim bölgesinde gerçekleştiren Beşiktaş, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile günü tamamladı. Antrenmanda neşeli dakikalar yaşandı.

Eğlenceli antrenman

Bad Kleinkirchheim Sport Arena'da teknik direktör Samet Aybaba'nın yönetiminde gerçekleşen antrenmana hafif sakatlığı bulunan Fernandes katılmadı.

ANTRENMANDA ÇİFTETELLİ
Top sürme, pas ve şut çalışmaları ile başlayan antrenmanda eğlenceli anlar yaşandı. İlk olarak orta saha dairesini belirleyen çizgilere konan 25 topu antrenmana katılan 28 oyuncunun çizgi üzerinde sürmeleri istendi. Antrenör Eren Şafak'ın çaldığı düdük ile başlayan çalışma, ikinci düdük ile sona erdi. Bu sürede top kazanamayan veya ayağındaki topu kaptıran 3 futbolcu orta sahada futbolcuların oluşturduğu dairede ceza olarak kısa süre çiftetelli oynadılar. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

AHMET KAVALCI: "OLCAY ŞAHAN GALATASARAY'IN DAHA FAZLA ÜCRET TEKLİF ETMESİNE RAĞMEN BEŞİKTAŞ'I SEÇTİ"
Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı yemek sırasında FC Kaiserslautern'den transfer edilen Olcay Şahan ile ilgili bilgiler verdi. Kavalcı, Galatasaray'ın Olcay'a 1.1 Milyon Euro yıllık ücret teklif etmesine rağmen, Olcay'ın 1 milyon Euro ücret karşılığında Beşiktaş'ı tercih ettiğini söyledi.

YENİ TRANSFER UĞUR BORAL, KAMPA YARIN KATILACAK
Beşiktaş'ın son transferi Uğur Boral yarın Avusturya'ya gelerek kamp çalışmalarına dahil olacak. Bu sabah sağlık kontrolünden geçen ve Siyah Beyazlı takım ile 3 yıllık kontrat imzalayan Uğur'un yarın öğle saatlerinde yeni takım arkadaşları ve teknik heyet ile tanışıp akşam yapılacak antrenmana çıkacağı kaydedildi.

BEŞİKTAŞ U-13 TAKIMI ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
Bu arada antrenörlüğünü Sarp Yiğit'in yaptığı Beşiktaş U-13 takımı Sinop'ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası finallerinde Galatasaray'ı 1-0 yenerek finale kaldı. Genç Kartalların finaldeki rakibi Trabzonspor oldu. Final maçı yarın saat 11.30'da gerçekleşecek.

ÖVÜNÇ ÖZDEM - BAD KLEINKIRCHHEIM / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ