MENÜ

Dusan Alimpijevic'ten ayrılık açıklaması! Beşiktaş'ta kalacak mı?

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörü Dusan Alimpijevic, Beinsports'a açıklamalarda bulundu. Sırp antrenör geleceği hakkında da net ifadeler kullandı.

Dusan Alimpijevic'ten ayrılık açıklaması! Beşiktaş'ta kalacak mı?

EuroCup'ta finalin eşiğinden dönen Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörü Dusan Alimpijevic, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte başarılı coach'un sözleri:

Haberin Devamı

"Paris'e karşı nasıl oynayabileceğimizi gösterdik. Kurallar ve kriterler bize sert ve faul sınırında oynamamıza izin verdiğinde... Sert oynadık, fiziksel oynadık ve sonucu gördük. Ayrıca buraya geldiler ve evimizde bizi yendiler. Onların tarafından da çok kolaydı. Paris'le 1-1'iz. Ama şunu tekrar etmekte sorun yok; Paris'te ne olduğunuz biliyoruz, ama Sinan Erdem'de, 17 bin kişi önünde ne olabileceğini bilmiyoruz.

'PARIS'E SAYGI DUYUYORUM'

Benim hayatımda gördüğüm en çılgınca atmosfer olan Sinan Erdem'de, bizim seyircimiz önünde oynamak, maç kazanmak kolay değil. Paris'e saygı duyuyorum, şu anda oldukları yeri kesinlikle hak ediyorlar. Öte yandan, burada kimse aptal değil. İlk turdan itibaren EuroLeague'in Paris'i, bir şehir olarak EuroLeague'de görmekten çok mutlu olacağını anlıyoruz. İstanbul'da zaten iki takımımız var; Fenerbahçe ve Anadolu Efes. Biliyorsunuz, Paris çok çekici bir şehir, Avrupa'nın en güzel şehirlerinden biri. Bu yüzden biliyoruz."

Haberin Devamı

'BEŞİKTAŞ İÇİN SIRAYA GİRİYORLAR'

Unutmayın; Beşiktaş da büyük bir kulüp. İnsanlar buradaki organizasyon hakkında, hep birlikte ne yaptığımız hakkında konuşmaya başladı. Beşiktaş, gerçekten gözde bir kulüp. Öyle inanıyorum ki Avrupa'daki koçlar da Beşiktaş için sıraya giriyorlar.

YORUM YAZ