MENÜ

Dünya yıldızı Beşiktaş'tan haber bekliyor! 'Gel' denilirse uçağa binecek

Real Madrid ve Bayern Münih gibi dev kulüplerde forma giyen, şu sıralar boşta olan dünyaca ünlü 10 numara Beşiktaş'tan haber bekliyor. 31 yaşındaki solağın Siyah Beyazlı ekibin kararına göre rotayı İstanbul'a kıracağı iddia edildi.

Dünya yıldızı Beşiktaş'tan haber bekliyor! 'Gel' denilirse uçağa binecek

Valerien Ismael'in ayrılığı sonrası göreve gelen Şenol Güneş, Beşiktaş'ı ayağa kaldırdı. Ligde 13 maçtır bileği bükülmeyen Kara Kartal'ın matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmadı ancak 2. sıra için umudu sürüyor. Önümüzdeki sezon kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmesi beklenen Beşiktaş'a dünyaca ünlü 10 numaradan mesaj geldi. 31 yaşındaki solağın Siyah Beyazlı ekibin kararına göre rotayı İstanbul'a kıracağı iddia edildi.

Haberin Devamı

REDMOND SESSİZLİĞİNİ BOZAMADI

Kartal’ın sezon başında Southampton’dan transfer ettiği Nathon Redmond’ın gol suskunluğu Adana Demirspor karşılaşmasında da devam etti. Özellikle sezonun ikinci yarısının formda ismi Redmond, iki haftalık sessizliğini Adana Demir’e karşı da bozamadı. Galatasaray ve Antalya maçlarının ardından yine boş geçti. Tecrübeli futbolcu, kalan haftalarda şovuna devam etmeye çalışacak.

Dünya yıldızı Beşiktaştan haber bekliyor Gel denilirse uçağa binecek

MERT GÜNOK GÜVEN VERİYOR

Sezon başında fazla forma şansı bulamayan ve Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle beraber tekrardan Beşiktaş’ın kalesine geçen Mert Günok’un, yükselen performansı devam ediyor. Günok, Adana Demirspor karşısında da güven veren bir performans ortaya koydu. Mücadeleyi 5 kurtarışla tamamlayan Mert, bu sezon çıktığı 22 karşılaşmada kalesinde 17 görürken 7 maçta da kalesini gole kapattı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA ORIGI REKABETİ

YENİ TRANSFER GHEZZAL

Beşiktaş’ın 2020-21 sezonundaki şampiyonluğunun en önemli pay sahiplerinden biri olarak gösterilen Rachid Ghezzal, sonraki iki sezonda bu performansının çok uzağında kaldı. Özellikle bu sezon sürekli olarak sakatlıklarla boğuşan Ghezzal’ın bu durumu, yönetimi düşündürse de karar verildi. İdareciler, Ghezzal’ın yerine transfer yapmayacak. Yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanacak olan Ghezzal’dan yeni transfer etkisi yaratması bekleniyor.

Dünya yıldızı Beşiktaştan haber bekliyor Gel denilirse uçağa binecek

GEDSON PAYLAŞILAMIYOR!

Gedson Fernandes, gösterdiği performansla adeta tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 24 yaşındaki başarılı oyuncuya Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven ve Ajax yoğun ilgi gösteriyor. Hollanda basını, genç yıldıza Lazio'nun da ilgisi olduğunu fakat PSV ve Ajax ikilisinin bir adım önde olduğunu duyurdu. Haberde, bonservis bedelinin yarısının Portekiz ekibi Benfica'ya ödenecek olması sebebiyle Beşiktaş'ın yüksek bir bedel talep ettiği de belirtildi.

RESMİ TEKLİF YAPILDI!

TRANSFER ÇALIŞMALARI SEZON SONU

Şenol Güneş yönetiminde büyük bir atak yapan Beşiktaş, ligin bitmesiyle kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandıracak. Bu doğrultuda Kara Kartal'ın hareketli günler geçirmesi beklenirken şimdiden bomba bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Dünya yıldızı Beşiktaştan haber bekliyor Gel denilirse uçağa binecek

KOLOMBİYA BASININDAN BOMBA İDDİA

Kolombiya basınındaki habere göre; Son olarak Olympiakos'ta forma giyen ve Nisan ayında Yunan ekibiyle yollarını ayıran Kolombiyalı 10 numara James Rodriguez, menajerleri aracılığıyla Beşiktaş ile görüştü. Sözlü bir anlaşmaya vardığı belirtilen James Rodriguez'in, Beşiktaş'ın son kararını beklediği kaydedildi.

Dünya yıldızı Beşiktaştan haber bekliyor Gel denilirse uçağa binecek

JAMES RODRIGUEZ BEŞİKTAŞ'TAN HABER BEKLİYOR

Kolombiya Futbol Federasyonu'nun tesislerinde, milli takım antrenörleriyle birlikte her gün antrenmana çıkan ve formunu kaybetmemeye çalışan James'in, Beşiktaş'tan 'Tamam' cevabı alır almaz İstanbul uçağına bineceği öne sürüldü.

DÜNYA DEVLERİNDE OYNADI

En son yapılan piyasa değeri güncellemesinde Kolombiyalı futbolcunun 13 milyon euro olan piyasa değeri, 9 milyon Euro'ya, ardından 6 milyon Euro'ya düşürülmüştü. 31 yaşındaki oyuncu, bu sezon Al-Rayyan ve Olimpiakos formalarıyla çıktığı 24 maçta 5 gol ve 6 asistlik bir performans gösterdi. Bir dönem 80 milyon Euro piyasa değerine ulaşan Rodriguez, Porto, Monaco, Real Madrid ve Bayern Münih gibi Avrupa'nın büyük kulüplerinde forma giyme şansı elde ederken 2014'te ise Dünya Kupası'nda attığı 6 gol ile gol kralı olmuştu.

Haberin Devamı

Dünya yıldızı Beşiktaştan haber bekliyor Gel denilirse uçağa binecek

Batshuayi, James Rodriguez'in Everton'a attığı golü iptal etti

YORUM YAZ