MENÜ

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Lucescu'dan Beşiktaş açıklaması! 'Zorlu bir maç olacak ama...'

Beşiktaş'ın, UEFA Konferans Ligi yolundaki son engeli Lucescu’lu Dinamo Kiev... Hücumcu orta sahası Vitaliy Buyalskyi’yle dikkat çeken Kiev’le ilk maç 24 Ağustos’ta savaş nedeniyle Bükreş’te, ikincisi ise 31 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak.

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Lucescu'dan Beşiktaş açıklaması! 'Zorlu bir maç olacak ama...'

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi PlayOff turundaki rakibi belli oldu. Siyah-Beyazlılar’ın rakibi, Aris’i eleyen Dinamo Kiev oldu. Zorlu karşılaşmanın oynanacağı stadyum belli olurken, Dinamo Kiev’in teknik direktörü Lucescu ise kura hakkında açıklama yaptı. Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Dinamo Kiev, Beşiktaş’ın rakibi oldu. Ünlü teknik adam, daha önce Türkiye Milli Futbol Takımı, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da teknik direktörlük görevini yapmıştı. Dinamo Kiev ile Beşiktaş arasında olacak olan karşılaşma Giulesti Stadyumu’nda oynanacak. İlk maç 24 Ağustos’ta Bükreş’te, ikincisi ise 31 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak.

Haberin Devamı

‘Zorlu bir maç olacak’

Dinamo Kiev’in Aris Selanik’i eleyerek UEFA Konferans Ligi Play-Off’larında Beşiktaş’la eşleşmesinden dolayı mutlu olduğunu anlatan Beşiktaş’ın eski çalıştırıcısı “Beşiktaş ile Giulesti’de de oynuyoruz! Bu bir memnuniyet” dedi. Romanya’nın başkenti Bükreş’te Beşiktaş’la karşılaşacak Kiev’in hocası Lucescu, “Zorlu bir maç bekliyoruz, ama eminim ki stadın yarısı taraftarlarla dolacak. Çünkü çok yakınlar ve güzel bir maç olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Ukrayna’daki savaş sebebiyle maçlarını ülke dışında oynayan Kiev’in en dikkat çeken oyuncusu, 7 milyon Euro’luk değeriyle hücumcu orta sahası...

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Lucescudan Beşiktaş açıklaması Zorlu bir maç olacak ama...

YORUM YAZ