MENÜ

Dinamo Kiev maçı sonrası Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten birlik çağrısı: İyi günde, kötü günde göstermeliyiz!

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Dinamo Kiev'i 1-0 mağlup ederek adını gruplara yazdıran Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, mücadele sonrası açıklamalarda bulunurken taraftar ve yönetim kısmına değinerek aile olmak üzerinden birlik mesajı verdi.

Dinamo Kiev maçı sonrası Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten birlik çağrısı: İyi günde, kötü günde göstermeliyiz!

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Dinamo Kiev'i 1-0 mağlup etti ve adını gruplara yazdırdı. Karşılaşma sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Aile vurgusunda bulunan Güneş, "İki maç sonucunda gruplara kalmak istiyorduk. Sevindirici taraf, düşündüğümüz oyun planının sahadaki yansımasını iyi gördük. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Skor üstünlüğü daha fazla olmalıydı. Bütün oyuncularımız görevlerine sadık olarak oyun disiplininde oynamaya çalıştılar. Koştular, yardımlaştılar. İlk yarının son dakikalarında biraz rakibe izin verdiler. Onun dışında iyiydiler. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Futbol oynamayı düşünen bir takım olarak sevindirici taraf buydu. Taraftar, sahayı doldurdu. Dolu sahanın heyecanı, coşkusu da tribünden sahaya yansıdı. Onlara da teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Onlarla daha güçlü oluruz ki bana göre pazar günü çok daha buna ihtiyacımız olacak. Bu Avrupa kupasında heyecan harcadığınız zaman hafta sonunda fiziksel düşüşler, dalgalanmalar olabiliyor. Orada da seyircinin desteğiyle, oyuncunun enerjisiyle mutlaka kazanmamız gerekiyor. Onu mutlaka bekliyoruz. Ukrayna takımı sıkıntı çekiyor Dinamo Kiev olarak. Onlara da geçmiş olsun diyorum başta Lucescu olmak üzere... Çünkü zor bir dönemdeler. İyi oyuncuları var. İzin verirseniz oynayan bir takım. Ona bugün izin vermedik. Geçen maç daha çok izin vermiştik. Onların da işi kolay değil tabii. Sürekli değişkenlik yapıyorlar. Başkan ve yönetimin de desteğine teşekkür ediyoruz. Biz bir aileyiz. Bunu iyi günde, kötü günde göstermeliyiz. Kısır çekişmelerden ve dışarıdan yaratılan suni olumsuz havayla gidemeyiz. Sonuçlarla moral, güven bulmak değil doğru işleri yaparak güven bulmak gerekiyor. Kimseyi eleştirmek için söylemiyorum. Sadece camia iyi günde, kötü günde birlikte olur. Zaman zaman zorluk çekeceğiz. Hala daha çok iyi duruma geldiğimizi düşünmüyorum. Sıkıntılarımız var ama sıkıntılarımızı kendi içimizde tartışırken umudumuzu, gücümüzü bozmayalım, dağıtmayalım. Moral, güven hepimize lazım. Güzel bir maç oldu, mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yapabileceklerine ilişkin soruya ise Şenol Güneş, şu şekilde cevap verdi:

Gruplara kaldık. Grupta kimler var, neler var bunları konuşmaya zaman var. Sosyal medya çok şey konuşmak istiyor, olmadan her şeyi yapıyor. Biz de çalışarak bir yere geliyoruz. Daha çok işimiz var. Daha kura çekilecek, maçların ne zaman oynanacağı belli olacak. Erken çalışmayı doğru bulmuyorum. Sosyal medyada tartışırlar, konuşurlar. Biz işimizi yapacağız.

Transfere ilişkin soruyu da ilginç bir şekilde cevaplayan başarılı çalıştırıcı, "Bugün transferi, şoförle tesise yapacağım. Ondan sonra eve gideceğim. Başka transfer yapmayacağım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Dinamo Kiev maçı sonrası Beşiktaşta Şenol Güneşten birlik çağrısı: İyi günde, kötü günde göstermeliyiz

YORUM YAZ