MENÜ

Daniel Pancu’nun eldivenleri Beşiktaş Müzesi’nde

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Daniel Pancu'nun 17 Nisan 2005 tarihinde siyah-beyazlı ekibin Fenerbahçe deplasmanında 4-3 kazandığı maçta giydiği eldivenler, Beşiktaş Müzesi'ne getirildi.

Daniel Pancu’nun eldivenleri Beşiktaş Müzesi’nde

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Pancu, 17 Nisan 2005 tarihinde Fenerbahçe’yi deplasmanda 4-3 yendiği unutulmaz maçta kullandığı kaleci eldivenlerini, depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için düzenlenen bağış kampanyasında açık artırmaya çıkarmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, eski futbolcu Daniel Pancu’nun açık artırmaya çıkardığı kaleci eldivenlerini, Beşiktaş JK Müzesi’nde sergilenmek üzere satın almıştı.

Emre Kocadağ, Pancu’nun kullandığı kaleci eldivenlerini, 4-3’lük unutulmaz maçın yıl dönümünde, Beşiktaş JK Müzesi’nde sergilenmek üzere Beşiktaş Müze Danışmanı Zulal Gök’e teslim etti.

Kocadağ, kaleci eldivenlerini Beşiktaş JK Müzesi’ne teslim ettikten sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sevgili Daniel Pancu, depremzedelere yardım etmek için bu eldivenleri açık artırmaya çıkarmıştı. Pancu’ya böyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiği için teşekkür ederim. Bu eldivenler bizim için paha biçilemez bir anı. Bu eldivenleri depremzedeler hayrına bir hayır kurumuna bağışlanmak üzere satın aldık. Bu eldivenleri ait olduğu yere emanet ediyoruz.”

YORUM YAZ