MENÜ

Ceyhun Kazancı'dan transfer açıklaması! Sonuna kadar arkasındayım

Konferans Ligi’ndeki Lugano yenilgisi Beşiktaş’taki tüm dengeleri değiştirdi. Karşılaşmanın ardından yaklaşık 4.5 saat süren toplantı sonrasında siyah-beyazlı yönetim, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul çağrısı yaptı, Teknik Direktör Şenol Güneş ile de yollar ayrıldı. Beşiktaş'ın eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı ise yeni transferin arkasında olduğunu vurguladı.

Ceyhun Kazancı'dan transfer açıklaması! Sonuna kadar arkasındayım

Siyah-beyazlıların 2-0’lık galibiyetten 3-2 mağlup olması, Beşiktaş’ı karıştırdı. Yönetim kurulu, karşılaşmanın ardından statta geniş bir toplantı yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş’i de dinleyen yönetim, daha sonra kendi içerisinde bir hesaplaşma içine girdi. Siyah-beyazlılar, dün bir açıklama yayınlayarak, “Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

İSTANBULSPOR MAÇINDA TAKIMIN BAŞINDA!

Beşiktaş’taki olağanüstü gelişmeler bununla da kalmadı. Ligde eleştiri alan Teknik Direktör Şenol Güneş, Avrupa’da da başarısız olunca, bu kez kulüple yollarını ayırmak zorunda kaldı. Bununla ilgili de şu açıklama yapıldı: “Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Güneş’e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

GÜNEŞ'TEN 2.21 ORTALAMA

Beşiktaş’ın başına ikinci kez gelen ve 41 maça çıkan Teknik Direktör Şenol Güneş, erken bir ayrılık yaşadı. Bu döneminde 28 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. 2.21 puan ortalamasıyla genelde iyi bir dönem yaşayan Güneş için Lugano yenilgisi bardağı taşıran damla oldu. Daha önce 2015 yılından 2019 yılına kadar Beşiktaş’ta görev yapan Güneş, o dönemi 198 maçta 116 galibiyet, 45 beraberlik ve 37 yenilgi ile tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Ceyhun Kazancıdan transfer açıklaması Sonuna kadar arkasındayım

ÇEBİ ADAY OLACAK MI?

Beşiktaş’ta gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısının ardından gözler, aday olabilecek isimlere çevrildi. Siyah-beyazlılarda ilk olarak, kongrenin ne zaman yapılacağıyla ilgili tarih açıklanacak. Ardından da çarşamba ya da perşembe günü yapılacak basın toplantısı beklenecek. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin burada yeniden aday olup olmayacağını açıklaması bekleniyor. Çebi, “devam” derse, yönetim kurulunda köklü bir değişim yaşanacak. Adı başkan adayı olarak geçen Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk’ten ise henüz ses çıkmadı.

Ceyhun Kazancıdan transfer açıklaması Sonuna kadar arkasındayım

GÖREV BURAK YILMAZ'IN

Beşiktaş’ta yeni yönetim göreve gelip, teknik direktörü belirleyinceye kadar takım, Antrenör Burak Yılmaz’a emanet edilecek. Şenol Güneş’in istifa kararının ardından sosyal medyadan bir açıklama yapan Yılmaz, “Bu satırları yazmak gerçekten zor. Bugün Burak Yılmaz buralardaysa emeğiniz büyük hocam; Hem bana hem Beşiktaş’a hem de Türk futboluna çok şey kattınız. Hayatım boyunca yeriniz kalbimin en müstesna yeridir, yolunuz açık olsun hocam. Öğrenciniz Burak Yılmaz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ceyhun Kazancıdan transfer açıklaması Sonuna kadar arkasındayım

CEYHUN KAZANCI: ONANA'NIN ARKASINDAYIM

Beşiktaş eski Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, son günlerde tartışmalara neden olan ön libero Jean Onana ile ilgili açıklama yaptı. Kazancı, “Kamerunlu oyuncuyu Lens’ten 4.8 milyon euroya alırken, yönetim ve teknik ekiple birlikte karar verdik. Görüyorum ki Onana’ya fazla şans tanımayan yetkililer, transfer kararını hiç üstlerine alınmıyorlar. Onana’nın arkasında kimse durmuyorsa ben buradayım. Sözlerimin ve kararımın arkasındayım” dedi.

Ceyhun Kazancıdan transfer açıklaması Sonuna kadar arkasındayım

Kazancı, “Onana savunmanın önünde, defansif özellikleriyle bilinen bir oyuncuydu. Ofansif görevlerde üst düzey performans beklenemezdi. Bordeaux, önceki yıl Şampiyonlar Ligi’nde oynama şansı bulunca Onana’yı Lens’e sattı. Oradan da ihtiyacımıza uygun görerek biz aldık” dedi.

Kazancı, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yüksek bütçelerle yaptığı transferlere de değinerek, “Yılda 10 milyon euro ücretle futbolcu oynatmak kulüpleri finansal anlamda batağa götürür.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ceyhun Kazancıdan transfer açıklaması Sonuna kadar arkasındayım

YORUM YAZ