MENÜ

Ceyhun Kazancı'dan Şenol Güneş itirafı! Fikir ayrılıkları oldu

Beşiktaş'ta sportif direktörlük görevinden ayrılan Ceyhun Kazancı suskunluğunu bozdu. Ceyhun Kazancı, siyah-beyazlılardan ayrılık süreci hakkında gelen soruya cevap verirken, Valerien Ismael kararı hakkında konuştu. Şenol Güneş'in imza törenindeki açıklamaları nedeniyle bir algı yaratıldığını dile getirdi.

Ceyhun Kazancı'dan Şenol Güneş itirafı! Fikir ayrılıkları oldu

Ahmet Nur Çebi yönetimindeki Beşiktaş'ta sportif direktörlük görevini bırakan Ceyhun Kazancı açıklamalarda bulundu. Ceyhun Kazancı, siyah-beyazlılardaki ayrılık sürecine dair ilk kez konuştu.

Haberin Devamı

Valerien Ismael tercihi hakkında gelen soruyu cevaplayan Ceyhun Kazancı, A Spor'a yaptığı açıklamada Şenol Güneş'in imza töreninde kullandığı sözler sonrası bir algı yaratıldığını ifade etti.

Beşiktaş'tan ayrılık süreci hakkındaki gelen soruyu cevaplayan Ceyhun Kazancı, "Bazen bazı şeylerin doğru gitmediğini hissedersiniz. Vakti geldiği için o dönemde ayrıldım, bu kadar net. Ben Beşiktaş'ın gündemi olamam" dedi.

Sosyal medyadaki tepkilerle ilgili konuşan Ceyhun Kazancı, "Profesyonel hayattan gelmenin dezavantajını yaşadım. Sosyal medyayı çok fazla takip eden bir insan değilim ama bu durum ülkemizin kanayan yarası. Camianın ileri gelen insanlarının da bu sosyal medya hesaplarına destek vermesi üzücü. Umarım bu durum değişir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Valerien Ismael tercihi hakkındaki soruya Ceyhun Kazancı şu cevabı verdi: "Valerien Ismael kararı hep birlikte alındı. O karardan pişman mıyım? Hem evet hem hayır. Hocanın bu kadar benimsenmeyeceğini bilseydim belki de bu kararı almazdım. Günün sonunda hoca başarılı olsaydı devam ederdi. Ismael tercihinin sonun başlangıcı olduğunu düşünmüyorum, sonra yine görevime devam ettim."

Şenol Güneş'in imza törenindeki açıklamaları sonrası bir algı yaratıldığını belirten Ceyhun Kazancı, "Şenol Güneş şu çok başarılı gidiyor. Türk futbolunun duayen isimlerinden biri. Şenol hocanın ilk toplantıda benim hakkımda söylediklerinden rahatsız olmadım. Hoca öyle bir insan değil, bir şeyi söyleyecekse direkt olarak söylüyor. O sözlerin yanlış algılanılması beni de onu da üzdü" açıklamasını yaptı.

Ayrılık sürecinde Şenol Güneş'in etkisinin olmadığını dile getiren Ceyhun Kazancı, "Şenol hoca ile de başkanla da tabii ki fikir ayrılıklarımız oldu. Anlaşmazlık, tartışma, kavga gibi durumlar kesinlikle olmadı. Şenol Güneş bilge bir insan. Günlük hayatla ilgili de sohbetlerimiz olurdu hocayla. Ayrılık sürecinde dahi hocayla anlaşamadığım yazıldı ama bu doğru değil" diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi'nin hak ettiği değeri görmediğini düşündüğünü vurgulayan Ceyhun Kazancı, "Başkanımız, Beşiktaş için büyük emekleri olan, ağabeyim diyeceğim bir insan. Hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum. Transferleri tabii ki nihayete erdiren isimler başkan ve Emre Kocadağ oldu ama tüm transferlerden haberim vardı. Eğer bir durum olursa her daim onların emrindeyim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ceyhun Kazancıdan Şenol Güneş itirafı Fikir ayrılıkları oldu

 

YORUM YAZ