MENÜ

Burak Yılmaz'dan 18'lik yıldız sürprizi!

Teknik direktör Burak Yılmaz, yardımcısı olduğu dönemde Şenol Güneş’e ısrarla önerdiği 18'lik genç oyuncusuna daha fazla şans vermeyi planlıyor. 38 yaşındaki hoca, genç futbolcunun oyun süresini artırmak için kolları sıvadı. İşte detaylar...

Burak Yılmaz'dan 18'lik yıldız sürprizi!

Son haftalarda oldukça zor bir dönemden geçen Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasının ardından, yerine geçici olarak Burak Yılmaz getirilmişti. Yılmaz, Beşiktaş'ın teknik direktör koltuğunda oturmadan önce Güneş'e övdüğü genç yıldızını şimdi sahaya sürmeyi hedefliyor. Öte yandan bu sezonki performansıyla beklentilerin altında kalan Cenk Tosun istikrar istiyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Cenk Tosun istikrar istiyor

Bu sezon çıktığı 11 maçta 1 gol ve 2 asist yapan Cenk Tosun, sezon genelinde sergilediği performans ile beklentilerin altında kaldı. 32 yaşındaki oyuncu da performansını yükseltmek istediğini söyledi. Milli futbolcu, bu doğrultuda daha fazla süre alma isteğini belirtirken, istikrarlı bir şekilde forma giymesi halinde yeniden form tutacağının altını çizdi.

Burak Yılmazdan 18lik yıldız sürprizi

Olumlu rapor vermişti

Beşiktaş altyapısından son yıllarda çıkmış en önemli isimlerden olan Semih Kılıçsoy, teknik direktör Burak Yılmaz’ın yakın ilgisine maruz kalmaya başladı. Şenol Güneş’in yardımcısı olduğu dönemde Semih’le ilgili olumlu raporlar veren Yılmaz, kendisi gibi hücum oyuncusu olan Semih’e inancını sürdürüyor. Zorlu Galatasaray ve Bodo/Glimt maçlarında daha tecrübeli oyuncularla, sonuç odaklı oynamayı planlayan Burak Yılmaz’ın, henüz 18 yaşında olan genç yeteneğe Süper Lig maçlarında daha fazla süre vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Burak Yılmazdan 18lik yıldız sürprizi

Milli maçta gol attı

Burak Yılmaz’ın idmanlarda da özel olarak ilgilendiği Semih Kılıçsoy, iki hafta önce U19 Milli Takımı formasıyla 1-1 biten maçta Arnavutluk ağlarını sarsmıştı. Genç yetenek, düzenli olarak U19 Milli Takımı’ndan davet alıyor.

Burak Yılmazdan 18lik yıldız sürprizi

YORUM YAZ