MENÜ

Burak Yılmaz paylaştı! Şenol Güneş

Beşiktaş'ta ikinci Şenol Güneş dönemi resmen başladı. İmzaların atılmasının ardından Güneş'in eski öğrencisi Burak Yılmaz'dan bir paylaşım geldi. Golcü futbolcunun dışında siyah beyazlıların eski futbolcuları ve futbolcu eşleri de paylaşım da bulundu.

Burak Yılmaz paylaştı! Şenol Güneş

Burak Yılmaz'dan eski hocası Şenol Güneş için paylaşım geldi. Deneyimli golcü yaptığı paylaşımda eski hocasına başarılar diledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'le yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör Şenol Güneş oldu. Güneş bugün düzenlenen imza töreniyle 1.5 yıllık sözleşmeyi imzaladı ve ikinci dönemi resmen başlamış oldu.

BURAK YILMAZ PAYLAŞTI!

Şenol Güneş'le Trabzonspor, Milli Takım ve Beşiktaş'ta birlikte çalışan Burak Yılmaz'dan paylaşım geldi. Burak Yılmaz sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda "Başarılar Hocam, Size Herşeyin En Güzeli Yakışır...❤️🦅" ifadelerini kullandı.

TALISCA VE MARIO GOMEZ YORUM YAPTI

Beşiktaş'ın eski yıldızları Mario Gomez ve Talisca da siyah beyazlıların Şenol Güneş paylaşımının altına yorum yapan isimlerden oldu. Talisca, "Harika bir adam" yorumunu yaparken, Alman yıldız Mario Gomez ise kartal emojisi kullandı. Siyah beyazlılarda forma giyen Marcelo Guedes'in eşi de paylaşım yaparak "Kulüp tarihinin en iyi hocası, hoş geldin ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz paylaştı Şenol Güneş

Burak Yılmaz paylaştı Şenol Güneş

Burak Yılmaz paylaştı Şenol Güneş

Burak Yılmaz'ın Lille ile Şampiyonluğa Ulaşan Hikayesi

YORUM YAZ