MENÜ

Beşiktaş'tan transferde çifte atak!

Siyah-Beyazlılar, orta saha transferinde 2 isim üzerine yoğunlaştı. Bir ön liberoyu kadrosuna katmak için Şenol Güneş’in raporunu bekleyen yönetim ayrıca bir merkez orta sahayı da kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Beşiktaş'tan transferde çifte atak!

Süper Lig'i 3. sırada bitiren ve orta sahada sorunlar yaşayan Beşiktaş sezonun bitimiyle beraber kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda ortalama 50 maça çıkacak olan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Transfer konusunda birçok bölge için çalışma başlatsalar da son günlerde orta alana yoğunlaşan idareciler, 2 ismi Kartal yapmak istiyor. İşte ayrıntılar...

Beşiktaştan transferde çifte atak

Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı

Relevo'nun haberine göre Galatasaray; Beşiktaş, West Ham United ve Lyon'un kadrosuna katmak istediği Geoffrey Kondogbia'yı transfer etmek için görüşmelere başladı. Kondogbia'nın, yaz transfer döneminde Atletico Madrid'den ayrılmak istediği ifade edilirken İspanyol devinin yıldız oyuncusu için 8 milyon Euro beklediği aktarıldı..

Beşiktaştan transferde çifte atak

Fransa Lig 1 ekibi Nice’den Alexis Beka Beka’yı renklerine bağlamak için büyük aşama kaydeden yönetim, 22 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle takımına kazandırmak üzere... Kiralamayı bedelsiz olarak yapacak olan idareciler, opsiyon konusunda pazarlıklarını sürdürürken bir yandan da teknik direktör Şenol Güneş’in raporunu tamamlamasını bekliyor.

Haberin Devamı

Cevap bekleniyor

Rusya Ligi ekibi Zenit’le sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan 30 yaşındaki merkez orta saha Daler Kuzyaev’le de temaslar devam ediyor. Bonservisinin elinde bulunması sebebiyle Kartal’ı cezbeden deneyimli oyuncuyla görüşme trafiği sürüyor.

Beşiktaştan transferde çifte atak

10 milyon Euro piyasa değeri bulunan Rus futbolcuya Beşiktaş Yönetimi’nden bir teklif yapıldığı ve bu öneriye gelecek cevabın beklendiği ifade edildi.

Gökmen Özcan

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaştan transferde çifte atak

YORUM YAZ