MENÜ

Beşiktaş'tan transfer atağı! 3 yıldız yakın takibe alındı

Gelecek sezon transfer planlamalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, 3 yıldız futbolcuyu takibe aldığı kaydedildi.

Beşiktaş'tan transfer atağı! 3 yıldız yakın takibe alındı

Siyah-Beyazlılar, yeni sezonun transfer çalışmalarına erkenden başlamıştı. Teknik direktör Fernando Santos, Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba’yla yeni planlama için görüşüp 6 transfer talebinde bulunmuştu. Portekizli hoca; sağ bek, stoper, 10 numara, sol açık ve 2 tane de forvet transferi yapılmasını talep etti. Bu rapor doğrultusunda çalışmalarını yürüten Kara Kartal, listesindeki isimler ışığında girişimlerde bulunurken çıkan fırsatları da değerlendiriyor.

Haberin Devamı

İTALYA’DAN ARNAUTOVİC BOMBASI

Serie A ekibi İnter’in sezon başında Bologna’dan 8 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı Marko Arnautovic’in, Süper Lig’e transfer olabileceği iddia edildi. Adını ilk 11’e yazdıramayan ve geride kalan haftalarda 4 gol, 3 asistle oynayan 34 yaşındaki oyuncu için sezon sonunda kasasından 8 milyon Euro çıkacak olan İnter, Arnautovic için gelecek makul bir teklife evet demeyi planlıyor. Sezon içinde iki kez sakatlık problemi yaşayan Avusturyalı futbolcunun, geçtiğimiz günlerde Belgrad’da eski Beşiktaşlı Dusko Tosic ile bir araya geldiği ortaya çıktı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Arnautovic yaz aylarında Suudi Arabistan ya da Türkiye’nin yolunu tutabilir.

Haberin Devamı

Beşiktaştan transfer atağı 3 yıldız yakın takibe alındı

CARVALHO İÇİN YENİDEN

Kara Kartal, devre arasında kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ancak başarılı olamadığı William Carvalho için yeniden harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, sezon sonu Real Betis’ten ayrılması beklenen Carvalho’ya senelik 2 milyon Euro vermeye hazır... İspanyol basınının haberine göre; William Carvalho, bu yaz takımdan ayrılmaya hazır. İspanyol kulübünün de 31 yaşındaki Portekizli orta sahanın sezon sonunda ayrılmasına izin vermeyi planladığı kaydedildi. Bu sezon Real Betis ile 24 maça çıkan Carvalho, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Carvalho, Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’un devre arasında yönetime sunduğu listenin en üst sıralarında yer alıyordu. Başarılı oyuncu da Portekiz milli takımından hocasıyla tekrar çalışmaya yeşil ışık yaksa da Real Betis bu transfere izin vermemişti.

Beşiktaştan transfer atağı 3 yıldız yakın takibe alındı

ORKUN KÖKÇÜ’YE KARTAL TAKİBİ!

Son olarak sezon başında Feyenoord’dan Benfica’ya 25 milyon Euro karşılığında transfer olan Orkun Kökçü için bir fırsat doğabileceği ortaya çıktı.

HÜCUM OYNAMAK İSTİYOR

Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt’in kendisine takım içerisinde verdiği rolden memnun olmayan ve bu yönde bir açıklama yapan Orkun Kökçü, kulübünün son maçının kadrosuna alınmamıştı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, hücum özellikli bir futbolcu olmasına rağmen orta sahada savunma ön planlı bir kurgunun parçası olmaya tepki göstermesinin ardından Schmidt’in adeta gazabına uğramıştı.

Haberin Devamı

AYBABA’DAN PRES BAŞLADI...

Her fırsatta yaptığı açıklamada Beşiktaşlı olduğunu ve bir gün Siyah-Beyazlı formayı giymek istediğini sık sık dile getiren Orkun’un, sezon sonunda kiralık olarak ayrılığa onay alabilmesi halinde bu rüyası gerçek olabilir. Orta sahada önemli bir değişime hazırlanan Kara Kartal’da yönetim, son yaşanan gelişmelerin ardından Orkun’un durumunu yakından takip edecek. Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba’nın şimdiden prese başladığı ve oyuncunun ailesiyle yakın temas içerisinde bulunduğu belirtildi. Eğer Benfica, sezon sonunda Orkun’la ayrılığa sıcak bakarsa Beşiktaş, satın alma opsiyonlu kiralamayla bu transferi bitirmeye çalışabilir...

Beşiktaştan transfer atağı 3 yıldız yakın takibe alındı

Beşiktaştan transfer atağı 3 yıldız yakın takibe alındı

YORUM YAZ