MENÜ

Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı! Şenol Güneş onay verdi...

Beşiktaş'ta N’Koudou’nun ayrılması ile sol kanada takviye isteyen Şenol Güneş’e yönetimden sürpriz bir isim önerildi. Bu yıldız için Şenol Güneş, 'Şartlar uygun olursa isterim' raporu verince çalışmalar başladı.

Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı! Şenol Güneş onay verdi...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen ancak henüz transferde Emrecan Bulut dışında sessizliğini bozmayan Beşiktaş'ta hareketli haftalar yaşanacak gibi gözüküyor. Özellikle Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda harekete eden Siyah Beyazlı yönetimin yıldız isimleri kadroya katmak için yoğun bir mesai harcadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Kanatlara doğrudan skor katkısı yapabilecek takviyeler isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e sunulan isimlerden birisi ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaştan sürpriz transfer atağı Şenol Güneş onay verdi...

Türkiye'de en fazla kaynak Kartal'a

FIFA, 2022 Dünya Kupası’na oyuncu gönderen kulüplere yaptığı ödemeleri açıkladı. ‘Kulüp Yardımları Programı’ kapsamında futbolcuların turnuvada geçirdiği gün sayısına göre ödeme miktarları belirlendi. FIFA’nın Türkiye’de en fazla para verdiği kulüp, 1 milyon 137 bin Dolar’la (Yaklaşık 29.6 milyon TL) Beşiktaş oldu. Kara Kartal; Hollandalı Weghorst, Faslı Saiss, Kamerunlu N’Koudou ve Kanadalı Atiba’yı Dünya Kupası’na göndermişti.

Beşiktaştan sürpriz transfer atağı Şenol Güneş onay verdi...

Güneş: Şartlar uygun olursa...

Siyah-Beyazlılar'da FIFA'dan alınan bu paranın bütçesinin direkt olarak transfere aktarılması planlanıyor. Bu doğrultuda çalışmalar devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi. Fulham’dan ayrılan dünyaca ünlü yıldız Willian, Beşiktaş’ın listesine girdi. Yönetimin gelen öneri sonrasında Güneş’le bir görüşme yaptığı ve deneyimli teknik adamdan, “Şartlar uygun olursa isterim” yanıtını aldığı ifade edildi. Güneş’in onayının ardından Siyah-Beyazlı idarecilerin transferin şartlarını belirginleştirmek adına görüşmelere başladığı bildirildi.

Haberin Devamı

Beşiktaştan sürpriz transfer atağı Şenol Güneş onay verdi...

Premier Lig’e döndü ama...

34 yaşındaki oyuncunun tıpkı Redmond gibi her iki kanat ve ortada oynama özelliği olması, büyük tecrübesi artı olarak görülüyor. Tarafların mali açıdan buluşmaları durumunda futbolcunun kampın son bölümüne yetiştirilmesi bekleniyor. Bonservisi elinde olan yıldız oyuncu, Chelsea’den ayrıldıktan sonra ülkesi Brezilya’ya gitmiş, ardından ise yeniden Premier Lig’e dönmüştü.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaştan sürpriz transfer atağı Şenol Güneş onay verdi...

YORUM YAZ