MENÜ

Beşiktaş'tan Romain Saiss'e bonservis kolaylığı

Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş sezonun bitimiyle beraber kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. İki sezondur şampiyonluktan uzak kalan Beşiktaş taraftarını üzerken gelecek yıl zirve için teknik direktör Şenol Güneş'in istekleri doğrultusunda harekete geçti. Gelecek kadar gideceklerin de önemli olduğu Beşiktaş'ta Romain Saiss ile ilgili gelişmeler yaşandı.

Beşiktaş'tan Romain Saiss'e bonservis kolaylığı

Ligin bitiminden bu yana birçok futbolcu ile anılan Beşiktaş kadrosuna yıldız isimler katmanın peşinde. Defans, orta saha ve hücum için farklı isimlerin gündeme geldiği siyah beyazlılarda yönetim çalışmalarda bulunuyor.

Haberin Devamı

İLK HEDEF ORTA SAHA

Sezon boyunca orta sahada sorun yaşayan Beşiktaş devre arasında da transferle yapsa da bu transfer sezonunda da önemli hamlelere hazırlanıyor. Başta Geoffrey Kondogbia olmak üzere orta saha için önemli isimlerle ilgilenen Beşiktaş'ta diğer isimler de Daler Kuzyayev, Manuel Lanzini ve Alexis Beka Beka.

HÜCUMA DA ÖNEMLİ İSİM

Nkoudou'nun da takımdan ayrılmasıyla beraber sol kanat bakmaya başlayan Beşiktaş'ta hedef Aboubakar'ın da Kamerun Milli Takımı'ndan arkadaşı Karl Toko Ekambi. Sezonu Rennes'de kiralık olarak geçiren oyuncunun bonservisi Lyon'da olurken Kamerunlu bu sezon 38 maçta 9 atıp 4 asist yaptı. Gelecek sezon sözleşmesi bitecek oyuncu Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Romain Saisse bonservis kolaylığı

AYRILMAK İSTİYOR

Gelenler kadar gidenler de Beşiktaş'ta gündemi meşgul ederken şu ana kadar Welinton, Dele Alli, Nkoudou, Atiba ve Maxim kesin olarak takımdan ayrıldılar. Redmond ve Tayfur Bingol için de görüşmeler devam ediyor.

Bunun yanında Romain Saiss de takımdan ayrılmak istiyor.

BEŞİKTAŞ'A TRANSFER MÜJDESİ

BEŞİKTAŞ KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Devre arasında da Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen Romain Saiss Nottingham Forest'ın kapısından dönmüştü. Daha sonra ligin sonlarına doğru Tayyip Talha Sanuç'un sakatlanmasıyla Omar Colley ile savunmada ikili olan Saiss iyi bir performans sergilemiş ve Galatasaray derbisinde de gol atmıştı.

Geçtiğimiz haftada Marsilya'nın talip olduğu oyuncu için Beşiktaş 4 milyonun altında olan teklifleri değerlendirmeye almazken, kalmak istemeyen bir futbolcuyu zorla tutmanın kulübe zarar vereceği düşüncesiyle hareket etme kararı alan yönetim Saiss’in menajerine “Kulüplerle görüşün, 3 milyon Euro’yu getirin, sonra Romain istediği yere gidebilir” dediği öğrenildi.

Oyuncuya Fransa ve İngiltere’den ciddi teklifler gelirken Beşiktaş oyuncudan gelir elde edip transferler için kaynak yaratmayı arzuluyor. Saiss bu sezon 26 maçta 1 gol atıp 2 asist yaptı.

Beşiktaştan Romain Saisse bonservis kolaylığı

YORUM YAZ