MENÜ

Beşiktaş'tan paket teklif! İki yıldız için...

Kara Kartal'da transfer operasyonu hız kazandı, ses getirecek transferler için düğmeye basıldı. Amartey, Onana, Rebic ve Emrecan hamleleriyle ezeli rakiplerinin gölgesinde kalan Beşiktaş, iki yıldız için girişimlerini yoğunlaştırdı.

Beşiktaş'tan paket teklif! İki yıldız için...

Orta saha ve kanatlara yaratıcı bir oyuncu takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Hollanda semalarında dolaşmaya devam ediyor. Ajax'ın Sırp yıldızı Dusan Tadic’i çok istemesine rağmen tecrübeli futbolcuyu Fenerbahçe’ye kaptıran Beşiktaş Yönetimi, bu kez benzer özelliklere sahip olan başka futbolcuların peşinde.

Haberin Devamı

Beşiktaştan paket teklif İki yıldız için...

Ajax'tan iki yıldız birden!

Orta sahanın merkezine tecrübeli isimleri takviye etmek isteyen Kara Kartal, uzun bir süredir Davy Klaassen için girişimlerini sürdürüyor. 30 yaşındaki on numara için yaz transfer sezonunun en başından beri uğraş verilirken, bu süre içerisinde yıldız oyuncunun yanına takım arkadaşı Steven Berghuis de eklendi.

ÇEBİ YOĞUN MESAİ HARCIYOR...

Beşiktaştan paket teklif İki yıldız için...

'Durum endişe verici'

31 yaşındaki futbolcunun kulüple arasındaki bağlar kopmak üzere. Medya önünde takımı eleştiren, kadronun giderek zayıfladığının altını çizen deneyimli futbolcu, "Şu anda durum endişe verici, bunu görmezden gelemeyiz. Her takımı yenmemiz bekleniyor ama şu anda durumumuzu gördüğümde bu beklentileri karşılayıp karşılayamayacağımızdan şüphe duyuyorum. Bunu sahada göstermeliyiz, bunu başarabilecek bir kadromuz olmalı" sözleri yönetimi kızdırdı, ayrılık yaklaştı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan paket teklif İki yıldız için...

3 milyon Euro...

Bu durumu fırsat bilen Kara Kartal düğmeye bastı. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Beşiktaş, iki oyuncuyu aynı anda kadrosuna katabilmek için hazırlıklarında sona geldi. Buna göre Hollanda ekibi Ajax’a iki oyuncu için 3 milyon Euro’luk kiralama teklifi önerisi yapıldı.

Beşiktaştan paket teklif İki yıldız için...

Berghuis ikna edilecek

Kırmızı-Beyazlılar, ilk etapta öneriye sıcak bakmazken, Beşiktaş’ın bu teklifin yanına satın alma opsiyonunu da eklemesi sonrasında iki kulüp el sıkışma noktasına geldi. Ajax’ın, Klaassen ve Berghuis ile yolları ayırmaya sıcak baktığı öğrenildi. Klaassen’in, Siyah-Beyazlı formayı giymek istediği belirtilirken, Berghuis için ikna turları başlayacak. İki oyuncu da Beşiktaş’a gelmek isterse artık transferin önünde bir engel gözükmüyor.

Orhan Yıldırım

Beşiktaştan paket teklif İki yıldız için...

YORUM YAZ