MENÜ

Beşiktaş'tan olay tepki, TFF'ye çağrı! 'Bunun hesabını vereceksiniz'

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Pendikspor'u ağırlayan Beşiktaş, mücadelenin 12. dakikasında Colley'le öne geçti, ancak 90+4. dakikada Romero'nun penaltı golüne engel olamadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Maçın ardından Beşiktaş cephesi oldukça öfkeliydi, 77. dakikada Colley'in sayılmayan golü üzerinden büyük bir tepki gösterildi. işte tüm detaylar...

Beşiktaş'tan olay tepki, TFF'ye çağrı! 'Bunun hesabını vereceksiniz'

Pendikspor'u ağırlayan Beşiktaş, mücadelenin 12. dakikasında Colley'le öne geçti, ancak 90+4. dakikada Romero'nun penaltı golüne engel olamadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Maçın ardından Beşiktaş cephesi oldukça öfkeliydi, Colley'in sayılmayan golü üzerinden büyük bir tepki gösterildi. Maçın ardından oldukça tepkili olan Beşiktaş cephesinin açıklamaları haberimizde...

Haberin Devamı

İYİ BAŞLADI, KÖTÜ BİTTİ 

Beşiktaş, seyircisinin de desteğiyle maça son derece iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son dakikalardaki penaltı golüne engel olamadı ve kendi sahasında beklemediği 2 puan kaybetti. Kartal, rüyasını kabusa dönüştürmüş oldu. 

Beşiktaştan olay tepki, TFFye çağrı Bunun hesabını vereceksiniz

MAÇTAN DAKİKALAR

9' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Masuaku, orta şut karışımı bir vuruş yaptı, ancak kalecinin de müdahalesiyle top kornere çıktı.

12' GOL! Amir'in kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Colley, iyi bir kafa vuruşuyla skoru 1-0'a getirdi.

23' Gedson Fernenades yine topu ayağına aldı ve harika hareketlerle kalabalığın içinde çalımlar attı, fakat vuruşunda top savunmaya çarparak kornere çıktı.

37' İngiliz futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain ısımaya başlarken Siyah-Beyazlı taraftarlardan büyük bir ilgi gördü.

Haberin Devamı

İKİNCİ YARIDA KABUS BAŞLADI

49' Pendikspor'un ceza sahası yayına yakın bir bölgesinde kullandığı serbest vuruşta Romero'nun vuruşu üstte auta gitti.

58' TEHLİKE | Mert'in uzun topuyla sol kanatta topla buluşan Muleka, içeriye doğru ortasını yaptı. Aboubakar, vuruşunu yaptı, ancak Erdem topu güçlükle çeldi.

70' Alex Oxlade-Chamberlain'in vuruşunda top kaleci Erdem'de kaldı.

77' GOL İPTAL | Masuaku'nun kullandığı kornerde topa yine iyi yükselen Colley skoru 2-0 yaptı. Ancak, daha sonra hakem, yardımcısının talimatına uyarak topun dışarıdan oyun alanına döndüğü kanaatine vardı ve gol iptal oldu.

90+4 GOL | Pendikspor, Romero'nun penaltıdan attığı golle 1-1'lik eşitliği sağladı ve Beşiktaş ile Pendikspor arasındaki maç, 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

 BEŞİKTAŞ VİDEO PAYLAŞTI

Siyah-Beyazlı ekip paylaştığı videoda Masuaku'nun Colley'e yaptığı ortanın videosunu paylaşarak topun içerde olduklarını belirterek, "Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz" yazdılar. 

TFF'YE ÇAĞRI 

Ardından Beşiktaş'tan Türkiye Futbol Federasyonuna da çağrı geldi. Siyah-Beyazlı ekip, yaptığı paylaşımda TFF'yi etiketleyerek şu ifadeleri kullandı: 

"Pendikspor maçındaki aut pozisyonunun VAR kayıtlarını ivedi bir şekilde istiyoruz. Hemen bugün."

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan bu açıklamaların ardından TFF'nin gün içinde bir aksiyon alması bekleniyor. şimdilik VAR kayıtların açıklanıp açıklanmayacağı belli değil.

Beşiktaştan olay tepki, TFFye çağrı Bunun hesabını vereceksiniz

 

YORUM YAZ