MENÜ

Beşiktaş'tan Mert Günok'a 2 yıllık yeni sözleşme

Dış transferde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, iç transferde önemli bir hamleye imza attı ve tecrübeli kalecisi Mert Günok’un sözleşmesini uzattı. Deneyimli file bekçisiyle 2 yıllık kontrat yapıldı.

Beşiktaş'tan Mert Günok'a 2 yıllık yeni sözleşme

Emrecan Bulut, Jean Onana ve Daniel Amartey transferlerini tamamlayan, Ante Rebic’i İstanbul’a getiren Beşiktaş iç transferde önemli bir hamleye imza attı. Siyah-Beyazlı kulüp, deneyimli kalecisi Mert Günok’un sözleşmesini uzattı.

Haberin Devamı

34 yaşındaki kaleci, 2024’te bitecek sözleşmesini 2026’ya uzatan sözleşmeyi imzaladı. Beşiktaş’ın bu imzayı da kısa sürede resmen açıklaması bekleniyor. Mert Günok geçen sezon kaleyi Ersin’den devraldıktan sonra 24 maçta forma giymiş ve kalesinde 23 gol görürken, 7 maçta kalesini gole kapatmıştı.

Beşiktaştan Mert Günoka 2 yıllık yeni sözleşme

Mert Günok, Beşiktaş’ta sergilediği başarılı performansla yeniden A Milli Takım'ın da yolunu tuttu.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Kulübümüzle profesyonel futbolcularımızdan Mert Günok arasındaki sözleşme, 2024-25 sezonu sonuna kadar yenilenmiştir. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunan Mert Günok’a yeni dönemde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaştan Mert Günoka 2 yıllık yeni sözleşme


Beşiktaş, 34 yaşındaki milli kaleci Mert Günok'un sözleşmesinin 2024-25 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.

Şenol Güneş’le uçuşa geçti

Özellikle teknik direktör Şenol Güneş’in göreve gelmesinin ardından takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Mert Günok, Beşiktaş’ta sergilediği başarılı performansla yeniden A Milli Takımımız’ın da yolunu tutmuştu. Tecrübeli kaleciyle yapılan görüşme neticesinde taraflar 2 yıllığına yeniden anlaştı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Mert Günoka 2 yıllık yeni sözleşme

YORUM YAZ