MENÜ

Beşiktaş'tan Malinovskyi'ye resmi teklif! İşte önerilen rakam

Bu sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, son olarak Avrupa devinin 10 numarasını transfer listesine ekledi ve transfer teklifinde bulundu.

Beşiktaş'tan Malinovskyi'ye resmi teklif! İşte önerilen rakam

Ülkemizi bu yıl Avrupa'da temsil edecek olan Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Şu ana kadar Rebic, Onana, Amartey ve Emrecan'ı transfer eden, Masuaku'nun da bonservisini alan Siyah-Beyazlılar, 10 numara bölgesi için de yıldız futbolcuyla temasa geçti ve kulübüne ilk teklifi yaptı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ukraynalı yıldız Ruslan Malinovskyi'yi transfer etmek isteyen Beşiktaş, Marsilya’ya 1.2 milyon Euro kiralama bedeli ve 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonu önerdi.

Beşiktaş, Marsilya'nın 10 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Ruslan Malinovskyi için temaslara başladı.

Fransız takımına, 30 yaşındaki orta sahaya karşılık 1.2 milyon Euro kiralama ücreti ve 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonu önerildi.

Beşiktaştan Malinovskyiye resmi teklif İşte önerilen rakam

Orta sahaya düşünülen bir başka isim olan Roberto Pereyra'nın menajeri ile İstanbul'da bir araya gelen siyah-beyazlılar, Arjantinli yıldızdan da umutlu.

Görüşmeye zoom üzerinden katılan Pereyra'nın Beşiktaş'ın 2+1 yıllık kontrat ve 2.1 milyon Euro teklifine hafta başında cevap vereceği öğrenildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNA ALINMADI

Haberin Devamı

Malinovskyi transferinde bu gelişmeler yaşanırken sabah saatlerinde de sürpriz bir haber geldi. Ukraynalı futbolcu, Marsilya’nın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Panathinaikos maçları için UEFA’ya bildirdiği kadroda yer almadı.

Beşiktaştan Malinovskyiye resmi teklif İşte önerilen rakam

YORUM YAZ