MENÜ

Beşiktaş'tan hayatını kaybeden taraftarı için başsağlığı mesajı

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde Club Brugge ile oynadıkları müsabakayı izledikten sonra geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden taraftarı için başsağlığı mesajı yayınladı.

Beşiktaş'tan hayatını kaybeden taraftarı için başsağlığı mesajı

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde Club Brugge ile deplasmanda karşı karşıya gelmişti. 1-1 sona eren mücadeleyi izleyen taraftarlarından Hakan Özdemir'in maçın ardından geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybettiği açıklandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü, resmi sitesi üzerinden yaptığı açıklamada hayatını kaybeden taraftarı için başsağlığı mesajını paylaştı.

Beşiktaş'tan yapılan başsağlığı açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Club Brugge ile oynadığı müsabakayı izledikten sonra geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden taraftarımız Hakan Özdemir’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

BRUGGE TARAFTARLARINDAN SALDIRI

Beşiktaş, ayrıca Club Brugge taraftarlarının saldırısına maruz kalan Göksel Hamalı'ya da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Belçika'da gerçekleşen saldırıda yaralanan Göksel Hamalı için ise şu mesaj paylaşıldı:

Takımımıza destek olmak için Belçika’da bulunduğu sırada Club Brugge taraftarlarının alçakça saldırısına maruz kalan, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen taraftarımız Göksel Hamalı’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

YORUM YAZ