MENÜ

Beşiktaş'tan Hatayspor maçına özel forma

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda oynayacağı Hatayspor karşılaşmasında, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hazırlanan yeni formasıyla mücadele edecek.

Beşiktaş'tan Hatayspor maçına özel forma

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında 25 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Hatayspor'a konuk olacak Beşiktaş, müsabakaya Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hazırlanan yeni formasıyla çıkacak.

Haberin Devamı

Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı, Cumhuriyeti 100. yıl logosunun, siya-beyazlı kulübün kurucularının ve onursal başkanlarının isimlerinin bulunduğu siyah forma, ilk kez oyuncuların sırtında olacak.

Siyah Beyazlı ekipten yapılan açıklama şu şekilde:

Beşiktaşımız, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında 25 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de deplasmanda oynayacağı Atakaş Hatayspor karşılaşmasında, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırlanan yeni formasıyla mücadele edecek.

Kulübümüz tarafından Türkiye Futbol Federasyonu‘na yapılan başvuru sonucunda, milletçe çok büyük gururla kutladığımız 100. Yıl’ın son maçında sahada özel formamızla yer alacağız.

Beşiktaştan Hatayspor maçına özel forma

Türk sporunun sarsılmaz temel taşı, milyonların gözbebeği, dorukların şanlı Beşiktaş'ın ay-yıldızlı arması, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyetimizin 100. Yıl logosunun, kurucularımızın ve onursal başkanlarımızın isimleriyle bezenmiş tasarımıyla siyah formamız ilk kez oyuncularımızın sırtında olacak.

Haberin Devamı

Bu özel çalışma için formamızdaki haklarından bir maçlık feragat eden sponsorlarımızın anlamlı desteğine çok teşekkür ederiz.

Beşiktaştan Hatayspor maçına özel forma

YORUM YAZ