MENÜ

Beşiktaş'tan Galatasaray'a farklı 11! Kadro değişiyor...

Kara Kartal, Sarı-Kırmızılılar'la oynayacağı deplasmanda farklı bir kadroyla çıkmayı düşünüyor. İstanbulspor galibiyetiyle moral bulan Burak Yılmaz yönetimindeki Beşiktaş, derbide de kazanacak planı belirledi.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a farklı 11! Kadro değişiyor...

Burak Yılmaz, hafta sonu oynanacak derbi maçın taktiğini kafasında şekillendirirken, oyuncularına mental dokunuşlar yapmayı da ihmal etmiyor. Beşiktaş’ın başında çıktığı ilk maçta İstanbulspor’a karşı galibiyet elde eden Yılmaz, “Camia olarak zor dönemlerden geçiyoruz.

Haberin Devamı

Sezon başından bu yana inişli-çıkışlı grafiğimiz oldu. Ancak önümüzde büyük bir fırsat var. Galatasaray maçını kazanmak zorundayız. Camia olarak böyle bir galibiyete ihtiyacımız var” diye konuştu. Burak Yılmaz’ın savunma ve hücum oyuncularıyla da özel bir görüşme gerçekleştirdiği ve onlardan bu maç özelinde istekleri olduğu belirtildi.

Beşiktaştan Galatasaraya farklı 11 Kadro değişiyor...

Stoperde zorunlu rotasyon

Genç çalıştırıcı, sakatlıklar nedeniyle henüz ilk 11’ini belirlemese de Sarı-Kırmızılı rakibine karşı dirençli bir kadro ile sahaya çıkmayı planlıyor. Sağlığına kavuşan Mert Günok’u kalede görevlendirmeyi planlayan Burak hocanın, Bailly’nin sakatlığı sonrası stoperde de zorunlu değişime gidecek. Genç hocanın, Daniel Amartey’i kullanması bekleniyor. Amartey ve Colley ikilisinin yanında beklerde Arthur Masuaku ile Onur Bulut’un görev alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Orta alanda farklı 3'lü

Burak Yılmaz’ın Salih’in sakatlığı nedeniyle orta sahada Gedson, Amir ve Chamberlain’i oynatması planlanıyor. Yılmaz’ın hücumda ise Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Milot Rashica’ya şans vereceği düşünülüyor.

Beşiktaştan Galatasaraya farklı 11 Kadro değişiyor...

Chamberlain vites artırdı

Kara Kartal’daki performansı beklentilerin altında kalan Alex Oxlade Chamberlain, Milli arada yoğun bir tempo yaptı. Takım çalışmalarına ek olarak bireysel de çalışan İngiliz orta saha, Galatasaray karşısında sergileyeceği başarılı performansla çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. 

Tecrübeli futbolcunun idmanlardaki hırslı görüntüsü teknik ekibi de memnun ediyor. Chamberlain, derbide Gedson ve Amir’le beraber oluşan orta sahada görev yapacak.

Beşiktaştan Galatasaraya farklı 11 Kadro değişiyor...

Salih, Gaziantep maçına

Siyah-Beyazlılar’ın İstanbulspor karşılaşmasında yaşadığı adale sakatlığı sebebiyle tedavisi süren Salih Uçan’ın normal şartlarda Galatasaray derbisine yetişmesi bekleniyordu. Ancak tecrübeli orta saha, ağrılarının devam etmesi sebebiyle takımla çalışmalara katılamadı. Teknik ekip, önlerinde az zaman kalması sebebiyle Salih’i derbide riske etmeme kararı aldı. Başarılı oyuncu, Gaziantep maçıyla formasına dönecek.

Burak Yılmaz'dan sakatlık açıklaması

Beşiktaştan Galatasaraya farklı 11 Kadro değişiyor...

YORUM YAZ