MENÜ

Beşiktaş'tan Galatasaray'a bir transfer çalımı daha! Ramos için sürpriz isim devrede

Süper Lig'e galibiyetle başlayan Beşiktaş, transferde de vites artırdı. Son olarak Galatasaray'ın da görüştüğü Milot Rashica'yı kadrosuna katarak adından söz ettiren Kara Kartal, bu sefer de Cimbom'un da görüştüğü dünya yıldızı için devreye girdi. Beşiktaş bu transferde sürpriz bir ismi devreye soktu.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a bir transfer çalımı daha! Ramos için sürpriz isim devrede

Beşiktaş, Rashica ile çalım attığı Galatasaray'a şimdi de Ramos transferinde atmak istiyor. Siyah-Beyazlılar, bu transfer için devreye sürpriz bir ismi soktu. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'e Fatih Karagümrük galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, yarın Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'yü konuk edecek. İlk maçı 3-1 kazanan siyah-beyazlı takım tur için skor avantajı elde etmişti. Transferde de atak yapan Beşiktaş, son olarak kadrosuna Galatasaray'ın görüştüğü yıldız oyuncu Milot Rashica'yı transfer ederek adından söz ettirdi. Kadrosunu Ante Rebic, Milot Rashica, Chamberlain gibi isimlerle güçlendiren Kara Kartal, bir yandan eski yıldızı Anderson Talisca ile görüşmelerini sıklaştırtırdı.

GÜNEŞ'TEN RAMOS AÇIKLAMASI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Neftçi maçı öncesi yöneltilen soru üzerine Sergio Ramos transferi hakkındaki düşüncelerini ifade etti. Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle;

Haberin Devamı

Sergio Ramos'u gazeteciler yazıyor. Birçok kulüp istiyor zaten. Bildiğim kadarıyla Amerika'ya gidecekti. Sonra Arap ülkelerine gidecek dendi. Sonra Türkiye olabilir dediler. Şu anda son durumunu bilmiyorum. Kendini ispatlamış, çok değerli bir oyuncu. Daha önce bize Pepe de geldi. Bunlar uzun yıllar defansta futbol oynamış, başarılı olmuş, kariyeri iyi olan, markalaşmış oyuncular. Onlarla ilgili benim bir şey söylemem doğru değil. Herkesin aynı şeyi söyleyeceğini düşünüyorum. Transfer baştan aşağı ekonomik, idari, tekniktir. Ona bakmak lazım. Onu bilemiyorum şu anda gündemde olmadığı için. Olduğu zaman konuşuruz

TALISCA İÇİN ŞARTLAR ZORLANIYOR

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin danışmanı Erol Kaynar'ın direkt olarak açıklamasıyla ortaya çıkan 12 milyon Euro'luk teklifin de üzerine çıkan Beşiktaş Yönetimi'nin, transferi en yakın süreçte noktalamak için büyük bir çaba sarf ettiği kaydedildi. Talisca'yı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, diğer yandan savunmaya da bir takviye daha yapmak istiyor.

Beşiktaştan Galatasaraya bir transfer çalımı daha Ramos için sürpriz isim devrede

BEŞİKTAŞ'TAN FLAŞ RAMOS ATAĞI

Galatasaray'ın bir süredir transfer görüşmeleri yaptığı, son olarak PSG'de forma giyen ve şu anda kulüpsüz olan İspanyol yıldız için Beşiktaş da harekete geçti. İspanyol efsane ile görüşme yapan Sarı-Kırmızılı yöneticilere Ramos "Arabistan'dan önemli bir teklif bekliyorum. Eğer o teklif gelmezse Galatasaray'a gelebilirim" cevabı vermişti.

Beşiktaştan Galatasaraya bir transfer çalımı daha Ramos için sürpriz isim devrede

BEŞİKTAŞ, G.SARAY'IN TEKLİFİNİN ÜSTÜNE ÇIKACAK

Galatasaray tarafı İspanyol yıldıza senelik 5.5 milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme teklif ederken, Beşiktaş yönetimi bu teklifin üstüne çıkmak için devreye girdi.

GUTI DEVREYE GİRDİ

Beşiktaş, Sergio Ramos'un transferi için eski yıldızı, Ramos'la Real Madrid'te forma giyen Guti'yi devreye soktu. PSG'den ayrılan dünyaca ünlü stoper Sergio Ramos, 2 yıllık sözleşme talep ediyor. 37 yaşındaki İspanyol savunmacının mali yükü 2 sezonluk imza parası ile birlikte 24 milyon Euro.

Beşiktaştan Galatasaraya bir transfer çalımı daha Ramos için sürpriz isim devrede

Sevilla altyapısında yetişen ve daha sonra Real Madrid'e transfer olan Ramos, İspanyol devinde 16 yıl forma giydi. Ramos, 2021 yazında ise Paris Saint-Germain'e imza attı. Piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan Ramos şu anda kulüpsüz. Tecrübeli savunmacı kendisine gelen teklifleri değerlendirecek.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Galatasaraya bir transfer çalımı daha Ramos için sürpriz isim devrede

YORUM YAZ