MENÜ

Beşiktaş'tan forvete sürpriz transfer! Dzeko ve İcardi'den sonra...

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Önümüzdeki sezon şampiyon olmak isteyen siyah beyazlılar, iddialı bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın golcüleri Edin Dzeko ve Mauro Icardi'nin gölgesinde kalmak istemeyen Kartal, yıldız bir golcüyü kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'tan forvete sürpriz transfer! Dzeko ve İcardi'den sonra...

Önümüzdeki sezon üç kulvarda yarışacak olan Beşiktaş, forvet transferinde vites artırdı. Siyah-Beyazlılar, Aboubakar ve Cenk'in yanına yıldız futbolcuyu almayı planlıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

RUSYA'DAKİ KARIŞIKLIK KARTAL'I DA ETKİLEDİ

Vodafone ile olan stat isim sponsorluğu anlaşması sona eren Beşiktaş yeni firma arayışını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların anlaşmaya en yakın olduğu şirket Rus Gazprom. Ancak Rusya'daki özel silahlı birlik Wagner'in darbe girişiminde bulunması, Beşiktaş'ın Gazprom ile yaptığı görüşmeleri olumsuz etkileme ihtimali bulunuyor. Siyah-beyazlı futbolseverler, sosyal medyada endişelerini dile getirirken görüşmelerin iptal olma ihtimalini ifade ettiler.

Beşiktaştan forvete sürpriz transfer Dzeko ve İcardiden sonra...

GIROTTO İÇİN RESMİ TEKLİF RESMİ

Savunmaya sağ stoper takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş'tan, Andrei Girotto hamlesi geldi. Siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki Brezilyalı savunmacı için kulübü Nantes'a resmi teklifte bulundu. Kariyerinde Palmeiras, Chapecoense ve Tombense gibi kulüpler olan Girotto, 2017-18 sezonundan bu yana ise Fransız ekibinin formasını giyiyor. Tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon Nantes'la 48 maça çıkarken 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Haberin Devamı

Beşiktaştan forvete sürpriz transfer Dzeko ve İcardiden sonra...

IHEANACHO LİSTEYE EKLENDİ

Cenk Tosun'un sakatlığı sebebiyle UEFA Konferans Ligi elemelerinde oynatacağı bir isim arayan siyah beyazlılar, Leicester City forması giyen Kelechi Iheanacho'yu transfer listesine dahil etti. Nijeryalı forvet, takımının Premier Lig'den düşmüş olması sebebiyle ayrılığı kafasına koymuş durumda. Santrfor olarak görev yapan Iheanacho'nun sözleşmesinin önümüzdeki sezon sonunda bitecek olması da Beşiktaş'a yarıyor.

Beşiktaştan forvete sürpriz transfer Dzeko ve İcardiden sonra...

5 GOL VE 5 ASİSTİ VAR

Beşiktaş yönetimi, İngiliz ekibine, sezon başına 4.5 milyon Euro kazanan golcü oyuncunun yıllık ücretinin 2 milyon Euro'luk kısmını karşılama teklifinde bulundu. Leicester City ise takımda kalmak istemeyen 26 yaşındaki oyuncusunu kiralayıp, sözleşmesi sona ermeden önce para kazanma düşüncesinde. Nijeryalı golcü geçtiğimiz sezonda oyuna genelde sonradan girse de 5 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

Beşiktaştan forvete sürpriz transfer Dzeko ve İcardiden sonra...

YORUM YAZ