MENÜ

Beşiktaş'tan fırsat transferi! Chamberlain ile görüştü, teklif sunuldu...

Beşiktaş, yıldız futbolcu için yeniden girişimlere başladı. Avrupa’da transfer dönemi devam ederken 30 yaşındaki futbolcuyla yaptığı temastan olumlu dönüş alamayan yönetim, pencerenin kapanması sonrası boşta bulunan oyuncuyu bu kez Kartal yapmayı hedefliyor.

Beşiktaş'tan fırsat transferi! Chamberlain ile görüştü, teklif sunuldu...

Beşiktaş, Suudi Arabistan kulüplerinden beklediği teklif gelmeyince boşta kalan İngiliz yıldız için bir kez daha devrede. Fırsat transferi peşindeki Siyah-Beyazlılar, önerdikleri şartları kabul etmesi halinde 30 yaşındaki futbolcuyla sözleşme imzalayacak. Böylece Chamberlain’in İngiltere Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı da Beşiktaş forması giymiş olacak. Ayrıca Siyah-Beyazlılar, transfer döneminin bitimine saatler kala Gökhan İnler’le anlaşma sağladı. 2016-17’de Beşiktaş’ta görev yapan 39 yaşındaki tecrübeli orta saha, bir sezon futbolcu olarak görev yapacak ardından sportif direktörlüğe geçiş yapacak.

Haberin Devamı

GÖKHAN İNLER SÜRPRİZİ!

Beşiktaş’ta transfer takviyesi için çalışmalar devam ediyor. 15 Eylül’de sona erecek olan transfer dönemi öncesi Siyah-Beyazlı ekip son olarak Türk asıllı İsviçreli orta saha Gökhan İnler ile anlaştı. Kara Kartal, geçen sezonu Adana Demirspor’la geçiren ve şu anda kulüpsüz olan Gökhan İnler ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Beşiktaştan fırsat transferi Chamberlain ile görüştü, teklif sunuldu...

Gökhan İnler, 2016-17 sezonunda Beşiktaş formasıyla 14 lig maçında görev yapıp şampiyon kadronun bir parçası olmuştu.

SEZON SONU SPORTİF DİREKTÖR OLACAK

Sözleşme sonunda 39 yaşındaki futbolcu, kulüpte sportif direktör olarak görev alacak. Tecrübeli oyuncu, son olarak 2016/17 sezonlarında Siyah-Beyazlı formayı giymiş, 30 resmi maçta 2 asistlik katkı sağlamıştı.

Haberin Devamı

'GERİ DÖNECEĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM'

Gökhan İnler, UEFA’nın MIP programına kabul edildi ve eğitimlerini tamamladıktan sonra sezon sonunda sportif direktör olarak göreve başlamayı hedefliyor. Transferle ilgili konuşan Gökhan İnler, şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş’a yeniden döneceğim için çok mutluyum. Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istiyorum. Sezon sonunda jübile yapmayı planlıyoruz. Bu maç Napoli ile olacak. Bu sezon futbolcu, önümüzdeki sezon ise sportif direktör olarak planlıyoruz.

JESSE LINGARD İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI!

Siyah-Beyazlılar, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yönetim, son olarak Nottingham Forest forması giyen Jesse Lingard’ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Beşiktaştan fırsat transferi Chamberlain ile görüştü, teklif sunuldu...

Nottingham Forest macerası sonrasında boşa çıkan Jesse Lingard’ın piyasa değeri 8 milyon Euro bandında... 

HERHANGİ BİR KULÜPLE ANLAŞAMADI 

Avrupa’da transfer dönemi devam ederken yapılan temaslardan sonuç alınamaması sonrasında 30 yaşındaki 10 numarayla yapılan görüşmeleri donduran idareciler, oyuncunun herhangi bir kulüple el sıkışmamasının ardından girişimlere tekrar başladı.

OPERASYON BU KEZ TAMAMLANACAK

Yönetim, başarılı futbolcuyu kadrosuna katabilmek için temaslara hızlı bir giriş yaptı. Lingard’ın menajeriyle temasta bulunan idareciler, bu kez operasyonu tamamlayıp İngiliz yıldıza formayı giydirmek istiyor.

Beşiktaştan fırsat transferi Chamberlain ile görüştü, teklif sunuldu...

Son dönemde düşüşe geçen İngiliz futbolunun yıldız ismi Lingard, Milli Takım’dan arkadaşı Chamberlain’in transferi sonrası Beşiktaş’a daha sıcak bakıyor

ARAPLAR VE RUSLAR DA İSTEDİ

Arap Yarımadası’ndan ve Rusya’dan da teklifler almasına rağmen istediği seviyede bir rakam önerisi gelmemesi sonrasında bekleyişini sürdüren Jesse Lingard’la Alex Oxlade-Chamberlain’in de görüştüğü ve milli takımdan arkadaşını Beşiktaş’a davet ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

İNGİLTERE MİLLİ TAKIMI'NDA 32 MAÇI VAR

Lingard, kariyerinde daha önce; Manchester United, Leicester City, Birmingham City, Derby Country, West Ham United, Brighton ve Nottingham Forest’te görev yaptı. 1,74’lük futbolcu, Ada’daki macerasında 379 mücadelede görev yapıp 76 gol ve 57 asistlik performans ortaya koydu. Lingard’ın İngiltere Milli Takımı’nda da 32 maçta 6 golü bulunuyor.

Beşiktaştan fırsat transferi Chamberlain ile görüştü, teklif sunuldu...

YORUM YAZ