MENÜ

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye dev transfer çalımı!

Gelecek sezon şampiyonluğu rakiplerine kaptırmak istemeyen ve transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, stoper için son olarak Daniel Amartey'yi yeniden gündemine almış ve transfer için somut adımlar atmıştı. Siyah-beyazlılar, bir başka dünya yıldızının transferi için ezeli rakibi Fenerbahçe'ye flaş bir çalım attı. Beşiktaş, efsane oyuncusunu devreye sokarak transferin en güçlü adayı oldu.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye dev transfer çalımı!

Yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, bu sezon yaşadığı problemleri yaşamak istemiyor. Birçok isimle görüşmeler yapan ve transferde ince eleyip sık dokuyan siyah-beyazlılardan flaş bir hamle geldi. Ligin bitimiyle yeni sezonun açılışı arasında çok uzun zaman olmayacağı için kampta özellikle stoper, orta saha ve kanat transferlerinin takımda olması isteniyordu. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

ABOUBAKAR'DAN TRANSFER ÖNERİSİ

Siyah-Beyazlılar'da yeni sezon planlamaları kapsamında transfer çalışmaları hız kazandı. Vincent Aboubakar da Kamerun Milli Takımı’ndaki arkadaşını, ön libero arayan yönetime önerdi. Beşiktaşlı idareciler, Aboubakar’dan gelen bu talep sonrasında 25 yaşındaki futbolcuyu değerlendirmeye aldı. Tecrübeli golcünün, Kamerun Milli Takımı’ndan arkadaşı Martin Hongla’yı idarecilere teklif ettiği bildirildi. Aboubakar’dan gelen bu talebin ardından Hongla’yı değerlendirmeye alan kulüp yetkilileri, Şenol Güneş’in kararına göre harekete geçecek.

Beşiktaştan Fenerbahçeye dev transfer çalımı

GHEZZAL'DAN İYİ HABER

Kartal’da sakatlıklar nedeniyle şanssız bir sezon geçiren Rachid Ghezzal, takımının Galatasaray ile oynayacağı derbi mücadelesi öncesinde kasığından bir sakatlık geçirmişti. 30 Nisan’da oynanan derbide forma giyemeyen Ghezzal, Antalyaspor deplasmanında da takımını yalnız bırakmak durumunda kalmıştı. Siyah-Beyazlılar’a Cezayirli oyuncudan iyi haber geldi. Rachid Ghezzal, Adana Demirspor maçı hazırlıkları kapsamında dün gerçekleştirilen antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Fenerbahçeye dev transfer çalımı

COLLEY ADANA'DA SAHADA

Süper Lig’in 35. haftasında pazar akşamı Adana Demirspor’la deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş’ta Omar Colley sevinci yaşanıyor. Dizindeki sakatlığı yüzündenAntalyaspor deplasmanında forma giyemeyen Omar Colley’in iyileştiği vetakımla çalışmalara başladığı aktarıldı. Gambiyalı stoperin, Adana Demirspor deplasmanında takımdaki yerini alacağı vurgulandı.

Beşiktaştan Fenerbahçeye dev transfer çalımı

AMARTEY YENİDEN GÜNDEMDE

Stoper için hummalı çalışma yürüten Kartal'ın, geçtiğimiz yaz da gündemine gelen Daniel Amartey için tekrar nabız yokladığı belirtilmişti. Beşiktaşlı idarecilerin, sağ stoper dışında ön liberoda da görev yapabilen oyuncuyu teknik direktör Şenol Güneş'in önüne getireceği kaydedilmişti. Premier Lig ekibi Leicester City'de forma terleten ve gelecek ay takımdan ayrılması beklenen 28 yaşındaki Ganalı'nın Beşiktaş dışında da önemli talipleri olduğu ifade edilmişti.

Beşiktaştan Fenerbahçeye dev transfer çalımı

YERRY MINA'DA MÜJDELİ HABER

Amartey dışında uzun süredir Everton'dan Yerry Mina ile ilgilenen Beşiktaş'a, transferde müjdeli haber geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre Beşiktaş; Yerry Mina transferinde en güçlü aday konumunda.

Haberin Devamı

AYRILMAYA KARAR VERDİ

Sezon sonunda Everton'la sözleşmesi bitecek olan Kolombiyalı stoperin yeni bir macera aradığı ve takımdan ayrılma kararı verdiği belirtilirken, Beşiktaş'ın transferde ısrarcı olduğu belirtildi.

Beşiktaştan Fenerbahçeye dev transfer çalımı

FENERBAHÇE DE İLGİLENDİ ANCAK...

Oyuncu ile birkaç hafta önce Fenerbahçe'nin de ilgilenmeye başladığı, bu gelişme sonrası Beşiktaş'ın eski oyuncusu Oscar Cordoba'yı devreye soktuğu kaydedildi. 5 sezon Beşiktaş forması giyen efsane kalecinin Yerry Mina'ya Beşiktaş'la ilgili olumlu referanslar verdiği ifade edildi.

EN GÜÇLÜ ADAY BEŞİKTAŞ

Mina'nın henüz somut bir karar vermediği ancak Beşiktaş'ın transferdeki en güçlü aday olduğu öne sürüldü. Bu sezon sadece 6 maçta forma giyebilen 28 yaşındaki futbolcu 1 gol kaydetti.

Beşiktaştan Fenerbahçeye dev transfer çalımı

 

 

YORUM YAZ