MENÜ

Beşiktaş'tan çifte atak! 6 ve 10 numara...

Siyah-Beyazlılar transferde gaza bastı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, 6 ve 10 numara transferleri için harekete geçti. Ön libero için görüşmeler devam ederken, forvet arkası için de son iddia Meksika'dan geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan çifte atak! 6 ve 10 numara...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta sahayı güçlendirmek için yoğun çaba harcıyor. Atiba ve Josef’in ayrılışı sonrası 6 numara arayışını sürdüren Beşiktaş rotasını Fransa'ya çevirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaştan çifte atak 6 ve 10 numara...

Oyuncu 'tamam' dedi

Kara Kartal'da bu mevki için en güçlü adaylardan biri, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens’in formasını giyen Jean Onana.... Beşiktaş’ın daha önce kiralama teklifi yaptığı, ancak kulübünün bonservisiyle elden çıkarmak istediği Onana için görüşmeler sürerken Beşiktaş, oyuncuyla her konuda anlaştı. Kartal, Lens kulübünü kiralık transfer konusunda ikna edemezse önümüzdeki sezon için satın alma opsiyonu koyulmasının kuvvetli bir ihtimal olduğu öğrenildi.

KARTAL'A KÖTÜ HABER!

Beşiktaştan çifte atak 6 ve 10 numara...

Meksika basınından Valdez iddiası...

Siyah-Beyazlılar, 10 numara pozisyonu için girişimlerini sürdürüyor. Kartal, son olarak rotayı Güney Amerika’ya çevirdi. Meksika basınına göre Beşiktaş, Meksika’nın America takımında forma giyen Şilili Diego Valdes’i hedefleri arasına ekledi. Medio Tiempo’nun aktardığına göre; yetenekli orta saha Valdes, 1.5 sene daha bulunan kontratına rağmen ayrılığa sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaştan çifte atak 6 ve 10 numara...

Benfica ve CSKA da istiyor

Haberde 29 yaşındaki yıldız için Beşiktaş’ın dışında Benfica ve CSKA Moskova’nın da devrede olduğu belirtildi. Diego Valdez, geçtiğimiz sezon America formasıyla 40 maça çıkıp, 13 gol, 12 asist kaydetti.

SÜPER LİG EKİBİ DE DEVREYE GİRDİ...

Beşiktaştan çifte atak 6 ve 10 numara...

YORUM YAZ