MENÜ

Beşiktaş'tan Aleksandar Dragovic kararı! Son teklif yapıldı...

Beşiktaş'ta savunma transferi konusunda listenin üst sıralarında yer alan Aleksandar Dragovic için karar verildi. Kızılyıldız'a son teklifini yapan Siyah-Beyazlılar, bu teklif kabul edilmezse transferi askıya alacak.

Beşiktaş'tan Aleksandar Dragovic kararı! Son teklif yapıldı...

Beşiktaş’ın savunmada kadrosuna katmayı istediği isimlerden biri Aleksandar Dragovic’ti... Sırbistan Ligi ekiplerinden Kızılyıldız’ın formasını giyen Avusturyalı futbolcu ile bir süredir görüşmeler devam ediyor.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Aleksandar Dragovic kararı Son teklif yapıldı...

HENÜZ SONUÇ ÇIKMADI

Deneyimli futbolcu ile masaya oturan Kara Kartal, oyuncuya bonuslarla birlikte senelik 1.2 milyon Euro önerdi. 32 yaşındaki stoperin, bu teklife sıcak baktığı ve Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazır olduğu bildirildi. Ancak deneyimli oyuncu için kulübüyle yapılan görüşmelerde bir türlü sonuç alınamadı.

İŞTE KIZILYILDIZ'A YAPILAN TEKLİF

Beşiktaş, sezon sonunda kontratı bitecek olan Dragovic için kulübüne 700 bin Euro önerdi. Sırp temsilcisinden henüz olumlu bir yanıt gelmeyince görüşmeler çıkmaza girdi. Eğer Kızılyıldız, bu rakamı da reddederse transferin askıya alınması beklenmiyor. Beşiktaş, 6 aylık kontratı kalan Dragovic’e daha yüksek bir bonservis bedeli ödemeyi düşünmüyor.

Haberin Devamı

 

Beşiktaştan Aleksandar Dragovic kararı Son teklif yapıldı...

YORUM YAZ