MENÜ

Beşiktaş'ta yönetimin gözü Galatasaray derbisinde! Prim kararı...

Konferans Ligi'ndeki Lugano hezimeti sonrasında Siyah-Beyazlı camia karışmıştı. Yönetim olağanüstü kongre almış, teknik direktör Şenol Güneş istifa etmişti. Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları şimdi de gözünü Galatasaray derbisine çevirdi ve sürpriz prim kararı aldı.

Beşiktaş'ta yönetimin gözü Galatasaray derbisinde! Prim kararı...

UEFA Konferans Ligi'nde Lugano'ya 2-0'dan 3-2 maç veren Kara Kartal'da kriz çıkmıştı. Maçın ardından yönetim olağanüstü kongre kararı almış, teknik direktör Şenol Güneş de istifa etmişti.

Haberin Devamı

Beşiktaşta yönetimin gözü Galatasaray derbisinde Prim kararı...

Sırtlarını dönmüşlerdi

Siyah-Beyazlı taraftarlar, Lugano maçı sonrasında stadı terk etmemiş, ciddi protestolarla yönetime seslenmişti. Beşiktaş tribünleri, İstanbulspor maçı öncesinde de başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

Beşiktaş taraftarları, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla İstanbulspor maçının ilk 5 dakikasında tezahürat yapmama kararı almıştı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte tribünler sessizliğe büründü. Taraftarlar, ilk dakikalarda sahaya sırtlarını dönerek takıma tepki gösterdiler.

Tarih net değil

Başkan Ahmet Nur Çebi ile Siyah-Beyazlı taraftarlar arasındaki gerginlik devam ediyor. Çebi’nin ise Galatasaray derbisinin kazanılması ile birlikte buzları eritmeyi planladığı öğrenildi. Yönetim, olağanüstü seçim kararı alsa da tarihi net olarak açıklamadı. Bu durum da camiada belirsizlik oluşturuyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta yönetimin gözü Galatasaray derbisinde Prim kararı...

 

Derbiye özel prim

Muhalefetteki isimler ve başkan adayı olmak isteyenler, tarihin netleşmesini ve başkan Ahmet Nur Çebi’nin yeniden aday olup olmayacağını bekliyor. Çebi’nin ise Rams Park’taki Galatasaray derbisinin sonucuna göre karar vereceği öğrenildi. Başkan’ın, oluşan bu süreçten takımın olumsuz etkilenmemesi için Galatasaray derbisinin kazanılması halinde prim sözü verdiği belirtildi.

Beşiktaşta yönetimin gözü Galatasaray derbisinde Prim kararı...

YORUM YAZ