MENÜ

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu sezon sonuna kaldı! Transferde yeni gelişme...

Transferde beklentilerin altında kalan Siyah-Beyazlı ekibin adı yıldız isimlerle anılmıştı. Ancak iki futbolcu için olumlu sonuç çıkmadığı öğrenildi. Ancak o isim için ısrarcı olan yönetim sezon sonunda bir kez daha hamle yapacağı da gelen haberler arasında.

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu sezon sonuna kaldı! Transferde yeni gelişme...

Kara Kartal, ara transfer penceresinin kapanmasına sayılı saatler kala çalışmalarına hız verdi. Savunmada sorun yaşayan Beşiktaş'ta ilk hamle Adana Demirspor'dan ayrılan Jonas Svensson olmuştu. Kara Kartal'da öncelikli takviyelerden biri de stoperdi. İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan kiralık olarak Joe Worrall kadroya katılmıştı.

Haberin Devamı

İŞTE ANTALYA ZAFERİNİN ŞİFRESİ...

Olumlu sonuç çıkmadı

Yönetim diğer bölgeler için de çalışmalarını yoğun bir mesaiyle sürdürüyordu. Ancak iki yıldız için olumlu bir sonuç çıkmadığı öğrenildi.

Beşiktaşta yıldız oyuncu sezon sonuna kaldı Transferde yeni gelişme...

James için girişim yok

Brezilya’da Sao Paulo’da oynayan James Rodriguez’in, kulübüyle yolları ayırma kararı aldığı açıklanmıştı. Bu haber üzerine Beşiktaş’ın, Kolombiyalı yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadığı iddia edilmişti. Hatta İspanyol AS Gazetesi, James için Siyah-Beyazlılar’ın oyuncunun ünlü menajeri Jorge Mendes ile görüştüğü ve mali konular hakkında görüştüklerini öne sürdü. Ancak alınan son bilgiye göre Kara Kartal’ın, tecrübeli futbolcu için an itibarıyla herhangi bir girişiminin olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Beşiktaşta yıldız oyuncu sezon sonuna kaldı Transferde yeni gelişme...

Danilo için bir hamle daha...

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın hocası Fernando Santos’un, Portekiz Milli Takımı dönemindeki oyuncularından Danilo Pereira da, ara transfer döneminde istenen oyunculardan biriydi. Fransız devi PSG’de forma giyen 32 yaşındaki futbolcunun ayrılmasına, teknik direktörü Luis Enrique bu sezon için izin vermedi. Paris ekibiyle kontratı 2025’te bitecek olan tecrübeli oyuncu için Kartal’ın, sezon sonunda bir kez daha transfer hamlesinde bulunacağı öğrenildi. Pereira pozisyon olarak; hem savunmanın göbeğinde hem de orta saha olarak oynayabiliyor.

İKİ YILDIZ İÇİN SON TEKLİFLER...

Beşiktaşta yıldız oyuncu sezon sonuna kaldı Transferde yeni gelişme...

YORUM YAZ