MENÜ

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör için son 2 aday! Görüşmeler başladı

Beşiktaş, hoca konusunda hedefini belirledi. İspanyol hoca ile temaslara başlayan Beşiktaş Yönetimi, alternatif olarak ise Manchester United'ın eski teknik direktörünü gündemine aldı. Eğer yabancı hoca ile anlaşma sağlanırsa, iki isimden birisi Beşiktaş’ın başına geçecek. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör için son 2 aday! Görüşmeler başladı

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın takımdan ayrılmasının ardından yeni teknik direktör için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kartal, yeni hoca konusunda aday sayısını 2'ye kadar düşürdü ve planını belirledi. Beşiktaş yönetimi, yeni hoca noktasında yabancı teknik direktörden yana karar kılarsa takımın yeni hocası kısa süre içerisinde belli olacak. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

Mert: Alışık olmadığımız sonuçlar

Beşiktaş’ın başarılı kalecisi Mert Günok, son oynanan Alanyaspor mücadelesinin ardından Rıza Çalımbay’ın kendisine yaptığı eleştiriler hakkında konuştu. Günok, “Alışık olmadığımız sonuçların ardından sıcağı sıcağına yorum yapmamak lazım. İçinde olduğumuz durum kişilere bağlanamaz. Ekip olarak girdaba kapıldık. Ancak geldiğimiz gibi çıkacağız. Şu an kim ne demiş, dememiş değil, önümüzdeki maçlara özellikle kupaya odaklanacağız” dedi.

Beşiktaşta yeni teknik direktör için son 2 aday Görüşmeler başladı

İngilizler’den Madueke iddiası

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş, gündemine flaş bir ismi aldı. Gelen haberlere göre Kara Kartal, Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin yıldızı Noni Madueke’yu radarına aldı. Forma şansı bulmakta zorlanan 21 yaşındaki kanat oyuncusu hakkında hocası Pochettino’dan bir açıklama geldi. Tecrübeli teknik adam, “Madueke çok fazla önemli oyuncunun olduğu bir takımda. Buradaki rekabet ciddi. Düzenli olarak oynayabilmesi için antrenmanlarda üst seviyeye çıkması gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta yeni teknik direktör için son 2 aday Görüşmeler başladı

BEŞİKTAŞ'TA YENİ HOCA İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI!

Rıza Çalımbay sonrasında teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, şu anda iki yabancı hocayı gündemine aldı. Geçtiğimiz günlerde listenin ilk sırasında yer alan isim Ernesto Valverde’ydi. Şu anda İspanya La Liga ekiplerinden Athletic Bilbao’nun başında yer alan başarılı hocanın kontratı sezon sonunda bitecek. Daha önce Barcelona’yı da çalıştıran 59 yaşındaki teknik adam ile ilk temaslar kurulmuştu. Edinilen bilgiler doğrultusunda Valverde ile önümüzdeki günlerde ilk resmi temas kurulacak ve şartları sorulacak. Ayrıca listenin ikinci sırasındaki isim de belli oldu.

Beşiktaşta yeni teknik direktör için son 2 aday Görüşmeler başladı

HEDEF SOLSKJAER 

Son olarak İngiltere Premier Lig’in köklü kulüplerinden Manchester United’ı çalıştıran Ole Gunnar Solskjaer de Kara Kartal’ın radarına girdi. Norveçli teknik adam, Kırmızı Şeytanlar ile Kasım 2021’de yollarını ayırdıktan sonra başka bir kulübü çalıştırmadı. Yeniden hocalık yapmayı düşünen 50 yaşındaki çalıştırıcı ile de temaslar kurulacak. Bu doğrultuda SiyahBeyazlılar, eğer takımın başına yabancı bir hoca getirecek olursa, yüksek bir ihtimalle iki isimden biriyle anlaşmayı düşünüyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta yeni teknik direktör için son 2 aday Görüşmeler başladı

YORUM YAZ