MENÜ

Beşiktaş'ta Vukas, Bodo öncesi müjdeyi verdi: 'Yarın maç için hazır olacak'

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, "Durumumuz şu an zor. Bu gruptaki durumu değiştirme şansımız olduğunu bilmeliyiz. Kazanırsak yarışta olacağız" dedi.

Beşiktaş'ta Vukas, Bodo öncesi müjdeyi verdi: 'Yarın maç için hazır olacak'

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 4'üncü maçında yarın Norveç ekibi Bodo/Glimt'i saat 20.45'te konuk edecek. Karşılaşma öncesi Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kendileri için çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Vukas, mücadeleye hazır olduklarını vurgulayarak, "Durumumuz şu an zor. Bu gruptaki durumu değiştirme şansımız olduğunu bilmeliyiz. Kazanırsak yarışta olacağız. Beşiktaş, büyük bir aile. Evimizde oynuyoruz. Evinde taraftarınızın önünde oynadığınızda kazanmak için her şeyi yapmanız gerekiyor. Bizim kalitemizi göstererek 3 puanı almamız gerekiyor. Son haftalardaki kötü gidişatı düzeltmek bizim elimizde. Rakibimiz için hazırlıkları yaptık. Tüm planımız hazır" diye konuştu.

'TAKIMIN İÇİNDE KALAN VE ÇÖZÜME KAVUŞAN BİR DURUM'
Antalyaspor maçında Eric Bailly ile Tayfur Bingöl arasında yaşanan olayın çözüme kavuştuğunu belirten 51 yaşındaki çalıştırıcı, "Antalyaspor maçı geride kaldı. O maç hakkında konuşmaya ihtiyacımız yok. Bütün dünyada bu tip şeyler olabilir. Biz de bunlardan birisini yaşadık. Takımın içinde kalan ve çözüme kavuşan bir durum. Şu anda bu durum devam etmiyor. Tek odağımız bu maç" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Vukas, Bodo öncesi müjdeyi verdi: Yarın maç için hazır olacak

Vukas, Vincent Aboubakar'ın son durumuyla alakalı gelen bir soruya ise "Antalyaspor maçından 2-3 gün önce koşulara başlamıştı. İyi durumda. Tek söyleyebileceğim şey, yarınki maç için hazır olacağı" şeklinde cevap verdi.

Hırvat teknik adam, Omar Colley ve Arthur Masuaku'nun yarınki maçta oynayamayacağını ekleyerek sözlerini noktaladı

MİLOT RASHİCA: KAYBEDECEK HİÇBİR ŞEYİMİZ YOK

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 4'üncü maçında Beşiktaş yarın sahasında Norveç ekibi Bodo/Glimt'i konuk edecek. Siyah-beyazlı ekipte Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bodo/Glimt karşılaşmasının öneminin farkında olduklarını belirten Rashica, "Hem ligde, hem de Avrupa'da geride kaldık. Grupta son sıradayız. Bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. İyi hazırlandık. Yarın elimizden geleni yapmak zorunda olduğumuzu biliyoruz ve yapacağız" ifadelerini kullandı

Milot Rashica: Kaybedecek bir şeyimiz yok

'TÜM ODAĞIMIZ YARINKİ BODO/GLİMT MAÇI'
Süper Lig'in 12'nci haftasında Başakşehir ile oynayacakları karşılaşma ile aynı gün Kosova Milli Takımı'nın İsrail ile Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde karşı karşıya geleceği ve hangi maçta görev yapacağı yönünde gelen bir soruya Rashica, şöyle cevap verdi:

Haberin Devamı

"Tüm odağımız yarınki Bodo/Glimt maçında. Bundan başka bir şey düşünmüyoruz. Evet böyle durum var. Ayrıca bu FIFA kurallarıyla alakalı bir durum. Şu an odağımız bu değil, bunu konuşmanın zamanı da değil. Kulübümüz de bununla ilgili gerekli açıklamayı zaten yapar" diye konuştu.

'BURAK HOCANIN BİZE VERDİKLERİNİN KARŞILIĞINI DAHA FAZLA ÇALIŞARAK, DAHA İYİ SONUÇLAR ALARAK VERMELİYİZ'
Teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın çok çalışkan biri olduğunu ancak ona istedikleri sonuçları veremediklerini belirten Rashica, "Burak hocamız ile göreve başladığından beri çok iyi bir ilişkimiz var. Beni her zaman motive etmeye çalışıyor. İkili ilişkimiz, soyunma odasındaki tarzı, davranışları çok iyi. Bizi her zaman geliştirmeye çalışıyor. Özellikle benim kötü olduğum yanları geliştirmeye çalışıyor. Her şeyini veren, çok çalışan bir teknik direktör kendisi. Ancak üzgünüm, ona istediğimizi veremedik. Onun bize verdiklerinin karşılığını daha fazla çalışarak, daha iyi sonuçlar alarak vermeliyiz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Vukas, Bodo öncesi müjdeyi verdi: Yarın maç için hazır olacak

YORUM YAZ