MENÜ

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar siftahı yaptı!

UEFA Konferans Ligi’nde çıktığı 7 maçta 5 gol, 2 asistlik skor katkısı yapan Kamerunlu golcü, Süper Lig’de bu sezon süre aldığı 4 maçta sadece 1 asist yapabilmişti. Vincent Aboubakar, Kayserispor karşısında attığı golle ligde de açılışı yaptı.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar siftahı yaptı!

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş, dün gündüz maçında sahasında Kayserispor’la karşılaştı. Trabzonspor’a 3-0 gibi farklı bir skorla kaybeden Kartal, Sarı-Kırmızılılar karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 kazanmasını bildi. Siyah-Beyazlılar’a 3 puanı getiren golleri; Vincent Aboubakar ile Alex-Oxlade Chamberlain kaydetti.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Vincent Aboubakar siftahı yaptı

4 maçta 1 gol pası vardı

Beşiktaş’ın yıldızı Vincent Aboubakar, UEFA Konferans Ligi’ndeki başarılı performansına rağmen bu sezon henüz ligde gol sevinci yaşayamamıştı. UEFA Konferans Ligi’nde çıktığı 7 maçta 5 gol, 2 asistlik skor katkısı yapan Kamerunlu golcü, Süper Lig’de bu sezon süre aldığı 4 maçta sadece 1 asist yapabilmişti. Vincent Aboubakar, Kayserispor karşısında bu gidişe son verdi. Beşiktaş, dün akşam ikinci yarının başında şok bir golle geri düşse de cevap vermekte gecikmedi. Siyah-Beyazlılar, 56. dakikada Rachid Ghezzal’ın asistinde Vincent Aboubakar ile skora dengeyi getirdi. Ardından Chamberlain’le kazandı.

Beşiktaşta Vincent Aboubakar siftahı yaptı

Ghezzal asistle döndü

Beşiktaş’ta bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıkan Rachid Ghezzal, Kayserispor karşılaşmasını bir asistle tamamladı. Yıldız futbolcu maçın ardından, “En iyi Ghezzal’ı gösteremedim ama geri döndüğüm için mutluyum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Vincent Aboubakar siftahı yaptı

YORUM YAZ