MENÜ

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gelişmesi: Üç kulüp ortaya çıktı

Beşiktaş'ta gelecek ve gidecek oyuncularla ilgili yoğun bir transfer çalışması gerçekleştiriliyor. Kadro dışı bırakılan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar için üç kulübün ismi öne çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gelişmesi: Üç kulüp ortaya çıktı

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe'yi konuk eden ve sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrılan Beşiktaş'ta 5 futbolcunun kadro dışı bırakıldığı açıklanmıştı. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı kaldığı belirtilmişti.

Haberin Devamı

KENAN YILDIZ'DAN YİNE MÜTHİŞ GOL

ROSIER VE ABOUBAKAR İLE GÖRÜŞÜLECEK

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre; yolların ayrılacağı konuşulan iki futbolcu için yeni bir plan hazırlandı. Yeni teknik direktör Fernando Santos, iki futbolcuyla da özel bir görüşme yapacak. İlk olarak şu anda İstanbul’da bulunan Rosier ile masaya oturulacak.

Beşiktaşta Vincent Aboubakar gelişmesi: Üç kulüp ortaya çıktı

Fransız futbolcunun, ilk etapta kariyer planları ve takımda kalma isteği masaya yatırılacak. Sonrasında ise rota Aboubakar olacak. Kamerun Milli Takımı ile Afrika Kupası’nda bulunan Aboubakar’ın da fikirleri alınacak.

ÜÇ TAKIMA ÖNERİLDİ

Beşiktaş'ın yollarını ayırmaya hazırlandığı 31 yaşındaki golcünün menajeri tarafından Brezilya'da üç kulübe önerildiği ortaya çıktı. Brezilya'dan UOL'un haberine göre; Aboubakar, Gremio, Corinthians ve Palmeiras'a teklif edildi.

Haberin Devamı

Luis Suarez ile yollarını ayıran Gremio teklife sıcak baktığı, ancak diğer kulüplerle bir transfer açık artırmasına girmek istemediği öğrenildi.

Beşiktaşta Vincent Aboubakar gelişmesi: Üç kulüp ortaya çıktı

Corinthians ise oyuncunun yüksek taleplerine karşılık temkinli yaklaşıyor. Palmeiras ise oyuncuyu istemediklerini belirterek teklifi reddetti.

Beşiktaşta Vincent Aboubakar gelişmesi: Üç kulüp ortaya çıktı

YORUM YAZ