MENÜ

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar durdurulamıyor! İnanılmaz istatistik

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakada siyah-beyazlıların Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar, gollerine kaldığı yerden devam etti.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar durdurulamıyor! İnanılmaz istatistik

Trendyol Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile İstanbulspor kozlarını paylaştı. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan mücadelede Kaan Numanoğlu düdük çaldı. Siyah-beyazlı ekibin yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar, müsabakada attığı golle tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam etti.

Haberin Devamı

BURAK YILMAZ TAKIMIN BAŞINDA

Hafta içinde Şenol Güneş'in istifasıyla sona eren süreç sonrasında İstanbulspor karşılaşmasında takımın başında Burak Yılmaz görev aldı. Burak Yılmaz, Lugano maçının 11'ine göre 3 değişiklikle sahaya çıktı. Genç teknik adam savunmada Colley ve Masuaku'nun yerine Amartey ve Zaynutdinov'a, hücum hattının solunda ise Cenk Tosun'un yerine Muleka'ya forma şansı verdi.
Kaleyi Ersin Destanoğlu'na emanet eden Burak Yılmaz, savunma dörtlüsünü; Rosier, Bailly, Amartey ve Zaynutdinov'dan oluşturdu. Orta alanda Hadziahmetovic, Salih Uçan ve Chamberlain'i sahaya süren Yılmaz; hücum hattının sağında Ghezzal, solunda Muleka'yı görevlendirdi. Yılmaz'ın gol yollarındaki tercihi ise Vincent Aboubakar oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Vincent Aboubakar durdurulamıyor İnanılmaz istatistik

İLK 5 DAKİKA TEZAHÜRAT YAPILMADI, TARAFTAR SIRTINI DÖNDÜ

Siyah-beyazlı taraftarlar, İstanbulspor maçının ilk 5 dakikasını tezahürat yapmadan geçirdi.
Beşiktaş taraftarları, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla İstanbulspor maçının ilk 5 dakikasında tezahürat yapmama kararı almıştı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte tribünler sessizliğe büründü. Taraftarlar, ilk dakikalarda sahaya sırtlarını dönerek takıma tepki gösterdiler. Öte yandan karşılaşma öncesinde siyah-beyazlı futbolcular alkışlarla taraftarlara doğru yönelirken, tribünlerden ıslıklarla protesto edildi. Taraftarlar mücadele öncesinde ‘O forma kutsaldır, nasip olmaz herkese’ şeklinde bir süre tempo tuttu.

GOL PERDESİNİ ABOUBAKAR AÇTI

Karşılaşmanın 6. dakikasında Aboubakar muhteşem bir gol attı. Siyah-beyazlıların sağ kanattan gelişen atağında İstanbulspor savunmasının uzaklaştıramadığı topu ceza alanının hemen dışındaki Salih Uçan bekletmeden Aboubakar'a gönderdi. Ceza alanı sağ çaprazında topu diziyle kontrol eden Kamerunlu yıldız, kaleye bakmadan vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Beşiktaşta Vincent Aboubakar durdurulamıyor İnanılmaz istatistik

EN ERKEN GOLÜ ATTI

Opta'nın verilerine göre Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'deki en erken golünü İstanbulspor filelerine gönderdi.

BAILLY DEVAM EDEMEDİ

Siyah-beyazlılarda, Valon Ethemi ile ikili mücadeleye giren Eric Bailly, 30. dakikada sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Bailly yerine Necip Uysal oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

Sahaya kaptan olarak çıkan Aboubakar, Necip oyuna girdikten sonra kaptanlık bandını tecrübeli isme verdi. Aboubakar'ın bu hamlesi tribünlerden alkış aldı.

ABOUBAKAR DURMUYOR!

Aboubakar, bu sezon Beşiktaş forması ile çıktığı 16 resmi maçta 11 kez rakip fileleri sarmayı başardı. Kamerunlu futbolcu bunun yanında takım arkadaşlarına da 3 kez gol pası verdi.

Beşiktaşta Vincent Aboubakar durdurulamıyor İnanılmaz istatistik

Beşiktaşta Vincent Aboubakar durdurulamıyor İnanılmaz istatistik

YORUM YAZ