MENÜ

Beşiktaş'ta transfer zamanı | Eski yıldız geri dönüyor! 10 futbolcu gidecek 10 futbolcu gelecek

Trendyol Süper Lig'de bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan Beşiktaş, üst üste yaptığı teknik direktör değişimlerinin ardından son çareyi Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos da buldu. Başarılı hocayla birlikte bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmayı hedefleyen Kara Kartal, gelecek sezonun planlaması için de yolunu çizmeye başladı. Kartal, sözleşmesi bitenlerin haricinde 10 isimle daha yollarını ayıracak. Takıma aynı sayıda takviye yapılacak. 12 yabancı kuralı nedeniyle yerlilere ağırlık verilecek.

Beşiktaş'ta transfer zamanı | Eski yıldız geri dönüyor! 10 futbolcu gidecek 10 futbolcu gelecek

Süper Lig'de sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş, üst üste gelen kötü sonuçların ardından yollarını ayırmıştı. Güneş'in ardından Burak Yılmaz ve daha sonra da Rıza Çalımbay ile çalışan siyah-beyazlılar, şampiyonluk yarışının gerisinde kaldı. Son olarak çareyi Fernando Santos'u getirerek arayan Kara Kartal, Portekizli çalıştırıcıyla Türkiye Kupası'nı hedefliyor. Devre arasında da kadrosuna iki önemli takviye yapan Beşiktaş'ta gelecek sezonun ilk 11'ini oluşturmak için de yoğun bir çaba var.

Haberin Devamı

TARİHİ YAPILANMA: ESKİ YILDIZ GERİ DÖNECEK

Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosunu doğru ve güçlü bir şekilde yeniden yapılandırmak için çalışmalarına şimdiden başladı. Büyük bir operasyona girişecek olan siyah-beyazlılar, bu nedenle 6 yönetim kurulu üyesinin içerisinde yer aldığı ve Hüseyin Yücel'in başkanlık ettiği transfer komitesi oluşturdu. Kartal'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncuların haricinde 10 isimle daha yollar ayrılacak. Yerlerine ise 10 takviye yapılacak.

Beşiktaşta transfer zamanı | Eski yıldız geri dönüyor 10 futbolcu gidecek 10 futbolcu gelecek

MİLLİ YILDIZLAR LİSTEDE

Özellikle gelecek sezon kontratı bulunan 18 yabancının çoğunu gönderip yeni sezonda değişecek 12 yabancı kuralına göre 4 takviye yapacak olan siyah-beyazlılar, ciddi bir yerli oyuncu atağına da girişti. Yönetim; Yusuf Yazıcı, Salih Özcan, Yasin Özcan ve Başar Önal gibi isimler için temas halinde.

Haberin Devamı

EMİRHAN GERİ DÖNÜYOR

Ayrıca eski oyuncusu Emirhan İlkhan da Beşiktaş'ın listesinde bulunan futbolculardan. Bonservisi Torino'da olan ve sezonu Başakşehir'de geçiren genç yetenek için sezon sonu girişim yapılması planlanıyor. Beşiktaşlı kurmaylar, milli futbolcular ve gurbetçi oyuncular üzerine çok geniş kapsamlı liste oluşturdu. Hedef ise kadronun Türk oyuncu sayısını ve kalitesini artırmak.

Beşiktaşta transfer zamanı | Eski yıldız geri dönüyor 10 futbolcu gidecek 10 futbolcu gelecek

İZLE - Ronaldo fırtınası: 24 dakikada hat-trick!
YORUM YAZ