MENÜ

Beşiktaş'ta transfer operasyonu başlıyor! Geri sayıma geçildi

CSKA Moskova’nın ofansif orta sahası Bakhtiyor Zaynutdinov’un transferinde de Siyah-Beyazlılar mutlu sona ulaştı. Kazak futbolcu için Rus ekibine 4.5 milyon Euro bonservis ödeneceği, 25 yaşındaki yıldızın da senelik 1.2 milyon Euro alacağı öğrenildi. Transfer operasyonu Chamberlain ve Zaynutdinov ile bitmiyor. Beşiktaş Yönetimi, iki yıldızı daha kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürürken kulüpleriyle sözleşmelerini feshetmelerini bekliyor. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ta transfer operasyonu başlıyor! Geri sayıma geçildi

CSKA Moskova’nın ofansif orta sahası Bakhtiyor Zaynutdinov’un transferinde de Siyah-Beyazlılar mutlu sona ulaştı. Kazak futbolcu için Rus ekibine 4.5 milyon Euro bonservis ödeneceği, 25 yaşındaki yıldızın da senelik 1.2 milyon Euro alacağı öğrenildi. Transfer operasyonu Chamberlain ve Zaynutdinov ile bitmiyor. Beşiktaş Yönetimi, iki yıldızı daha kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürürken kulüpleriyle sözleşmelerini feshetmelerini bekliyor. Beşiktaş'ın transfer gündemine dair tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Yerli statüsünde oynayacak

Transferde gaza basan Beşiktaş, Oxlade-Chamberlain’ın ardından orta sahaya bir ismi daha bitirdi: Bakhtiyor Zaynutdinov... CSKA Moskova ile yaptığı pazarlıklarda mutlu sona ulaşan Beşiktaş Yönetimi, Rus kulübünü 4.5 milyon Euro bonservis bedeline ikna etti. Bu rakam taksitler halinde ödenecek. 25 yaşındaki yıldız ise 4 yıllık kontrata imza atacak. Zaynutdinov’un maaşı 1.2 milyon Euro seviyesinde. Sol kanat, forvet hatta sol bek gibi pek çok farklı bölgede görev yapabilen Kazak yıldızın kısa süre içinde İstanbul’da olması ve sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor. Bakhtiyor Zaynutdinov konusunda Beşiktaş’ın en büyük avantajlarından biri de oyuncunun yerli statüsünde forma giyecek olması.

Haberin Devamı

Beşiktaşta transfer operasyonu başlıyor Geri sayıma geçildi

Yerli kontenjanında olacak

Öyle ki, TFF’nin talimat değişikliğine göre Türki Cumhuriyetler’den en fazla 1 futbolcu, yabancı statüsünde sayılmıyor. Kazakistan Milli Takımı ile bugüne kadar 30 karşılaşmaya çıkan Bakhtiyor Zaynutdinov, 12 kez rakip ağları sarstı. Müthiş solak, bu sezon CSKA formasıyla 5 maçta 1 gol atıp, 1 asist yaptı.

Beşiktaşta transfer operasyonu başlıyor Geri sayıma geçildi

Transfer operasyonunda geri sayım!

Beşiktaş, kanat ve stoper rotasyonunu kısa zamanda güçlendirecek. Arsenal’de gözden çıkartılan Nicolas Pepe ile yaptığı görüşmelerde büyük ölçüde anlaşmaya varan Siyah-Beyazlı yönetim, 28 yaşındaki Fildişili yıldızın sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Londra ekibinin 2019’da tam 80 milyon Euro bonservis bedeliyle Lille’den kadrosuna kattığı Pepe, Premier Lig’de umduğunu bir türlü bulamadı. Geçen sezon kiralık olarak Nice forması giyen yıldız kanat, 28 maçta 8 gol attı. Kara Kartal, Eric Bailly transferinde de Pepe ile benzer süreci yaşıyor.

Beşiktaşta transfer operasyonu başlıyor Geri sayıma geçildi

Onlarla bitmeyecek...

Fildişili stoperi ikna eden Beşiktaş, 29 yaşındaki stoperin Manchester United’dan ayrılmasını bekliyor. Siyah-Beyazlılar 2 yıldızı kadrosuna katsa dahi transfer operasyonu bitmeyecek. Kartal’ın 15 Eylül’e kadar Talisca konusunda da tüm şartları zorlayacağı öğrenildi.

Beşiktaşta transfer operasyonu başlıyor Geri sayıma geçildi

YORUM YAZ