MENÜ

Beşiktaş'ta transfer için yeni formül

Fransa'dan yıldız futbolcu ile satın alma opsiyonlu kiralama konusunda anlaşan Beşiktaş, yeni formülü devreye sokmaya hazırlanıyor. Transfere resmiyet kazandırmak için Şenol Güneş'in son sözünü bekleyen yönetim, bütçesini zorlamayacak.

Beşiktaş'ta transfer için yeni formül

Teknik direktör Şenol Güneş'in yönetiminde yer alacakları yeni sezonda 3 kulvarda da başarı hedefleyen Kara Kartal, bu doğrultuda takımı güçlendirmek için çalışmalara başlamıştı. Takıma 6 transfer yapmayı planlayan ve bu doğrultuda çalışmalarına hız veren idareciler, orta saha transferi konusunda bir ismi renklerine bağlamaya yaklaşmıştı. 

Haberin Devamı

BEKA BEKA İÇİN MUTLU SON YAKIN

Fransa Lig 1 ekiplerinden Nice forması giyen Alexis Beka Beka için bir süredir temasta bulunan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, operasyonu tamamlamaya yaklaştı.

TRANSFER PLANI HAZIR

22 yaşındaki futbolcu için Nice'i satın alma opsiyonlu kiralama formülüne ikna eden Kazancı, kiralamanın bedelsiz olması konusunda da Fransız ekibiyle anlaşmıştı. Satın alma opsiyonunda son olarak 8 milyon Euro isteyen Nice'ten bu rakamı düşürmesini isteyen Beşiktaş, bu konuda da planını hazırladı.

Beşiktaşta transfer için yeni formül

Gedson gibi yüzde 50 pay verilebilir

Transferi noktalamak için teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği kararı bekleyen Siyah-Beyazlılar, tecrübeli hocadan onayın gelmesi sonrasında Beka Beka için Gedson Fernandes formülünü devreye sokmaya hazırlanıyor. Portekizli futbolcu için 2 sezon önce kapıyı 20 milyon Euro'dan açan Benfica'yı geçen sezon 6 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 50 pay formülüyle ikna eden Beşiktaş, aynı şekilde Nice'e bir teklifte bulunabilir. 22 yaşındaki çift yönlü orta saha için Kartal, Nice'e sonraki satıştan pay vererek talep ettikleri 8 milyon Euro'luk rakamı çok daha aşağı bir seviyeye çekerek bütçesini diğer takviyelerde de kullanmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Gökmen Özcan

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaşta transfer için yeni formül

YORUM YAZ