MENÜ

Beşiktaş'ta transfer için kritik saatler! Gaza basıldı

Beşiktaş, ara transfer döneminin bitimine saatler kala gaza bastı. Başkan Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel yoğun mesaide bulunuyorlar. Hedefteki isimler için transferin bitimine doğru tüm şartlar zorlanacak. Kartal'ın transfer harekatına dair tüm detaylara göz atalım...

Beşiktaş'ta transfer için kritik saatler! Gaza basıldı

Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala 2 koldan harekete geçti. Temasları kulüp profesyonellerinden devralan Başkan Hasan Arat, İkinci Başkan Hüseyin Yücel’le beraber transfer çalışmalarında yoğun mesai harcıyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

İnsigne için girişimler sürüyor

ABD Major Lig ekiplerinden Toronto FC’nin formasını giyen Lorenzo Insigne için girişimlerde bulunan Beşiktaş Yönetimi, hem sol kanat hem de 10 numarada oynayan 32 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor.

Beşiktaşta transfer için kritik saatler Gaza basıldı

İnsigne'nin performansı... 

Toronto formasıyla son olarak 21 maça çıkan Insigne, 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. ABD Ligi ekiplerinden Toronto forması giyen Lorenzo Insigne’nin piyasa değeri 6 milyon Euro seviyesinde..

Beşiktaşta transfer için kritik saatler Gaza basıldı

Sanches’te sona doğru...

Kış transfer döneminde kadrosuna takviye yapmak isteyen Beşiktaş, uzun süredir kadrosuna katmak istediği yıldız isimde sona yaklaşıyor. Kartal, Renato Sanches’de sona yaklaştı. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş’ın, 26 yaşındaki Portekizli orta sahayı ikna ettiği ve kiralık anlaşmasının neredeyse tamamlanmak üzere olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta transfer için kritik saatler Gaza basıldı

Mamadou Fofana değerlendirmede...

Kara Kartal’da, Brezilya Ligi ekiplerinden Sao Paolo forması giyen James Rodrigues de radarda... Kolombiyalı 10 numara için kulübü ve menaceriyle temaslar sürüyor. Ön libero için Portekiz devi Porto’dan Sırp oyuncu Marko Grujic ile görüşmeler devam ediyor. Son olarak gündeme gelen isim ise Mamadou Fofana... Fransız Ligi ekibi Amiens’te oynayan 26 yaşındaki stoper de değerlendirmeye alındı.

Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy açıklaması: Teklifler başladı
YORUM YAZ