MENÜ

Beşiktaş'ta transfer harekâtı hızlandı!

Yeni sezonda Şenol Güneş liderliğinde önemli başarılara imza atmayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar’da transfer çalışmaları hızlandı.

Beşiktaş'ta transfer harekâtı hızlandı!

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon gözünü şampiyonluğa dikti.

Haberin Devamı

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Gelecek sezon ligde şampiyonluk için kadro kurmaya başlayan Beşiktaş’ta ayrılan isimlerin yerleri doldurulmaya çalışılıyor.

BEŞİKTAŞ BOMBAYI PATLATTI!

İşte Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan bazı isimler:

Adryelson Silva'da olumsuz yanıt

Beşiktaş'ın Adryelson Silva için yaptığı teklif reddedildi. Brezilya basınında yer alan haberde Beşiktaş'ın oyuncu için 5 milyon Euro teklif yaptığı ancak kabul görmediği ifade edildi. Botafogo forması giyen Brezilyalı oyuncu takımın en önemli savunmacılarının başında geliyor. Bu sebeple Botafogo'nun oyuncuyu satmak istemediği belirtildi. Haberde Beşiktaş'ın yanı sıra Udinese'nin de oyuncu için teklif yaptığı ancak kabul edilmediği vurgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta transfer harekâtı hızlandı

Siyah-Beyazlılar 2 kulüple yarışta

Premier Lig'de küme düşen Leicester City forması giyen Kelechi Iheanacho'nun transfer yarışı kızışıyor. The Guardian'ın haberine göre, Leicester'ın yeni sezon planlamasında yer almayan Iheanacho'nun transferinde 3 kulüp devreye girdi. Beşiktaş'ın da aralarında bulunduğu kulüpler Nottingham Forest ve Everton oyuncunun transferi konusunda Leicester yönetimi ve oyuncu ile görüşmelerini başlattı. Bu sezon ligde 28 resmi maça çıkan Iheanacho takımına 5 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

Beşiktaşta transfer harekâtı hızlandı

Jean Onana radara girdi

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta sıcak bir gelişme yaşandı Siyah-Beyazlılar, Fransız ekibi Lens'in ön liberosu Jean Onana'nın peşinde... Fransız basınında yer alan yer alan habere göre, geçen sezon 4 milyon Euro'ya transfer edilen 23 yaşındaki futbolcu, beklediği şansı bulamazken oynayabileceği bir takıma gitme peşinde. Beşiktaş'ın genç orta sahaya talip olduğu belirtilirken önümüzdeki günlerde bu transfere onay çıkabileceği aktarıldı. Kamerunlu oyuncu geçen sezon 21 maçta görev aldı.

Beşiktaşta transfer harekâtı hızlandı

Yusuf Yazıcı feshederse...

Orta alanda nokta atışı transfer yapmak için kollarını sıvayan Siyah-Beyazlı ekip, Yusuf Yazıcı’yı da listesine ekledi. Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor’da kiralık olarak geçiren Yusuf Yazıcı’nın Lille ile sözleşmesi 2024’te sona erecek. Kartal, Milli futbolcunun Lille ile sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Böylelikle ‘Türkiye’den bir takıma transfer olursa Trabzonspor’a 20 milyon Euro tazminat ödenir’ maddesi de ortadan kalkacak ve transferin önünde herhangi bir engel kalmayacak. Trabzonspor ile geride kalan sezonda 20 maçta görev yapan Yusuf Yazıcı, 5 gol atıp 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

Rachid Ghezzal'dan Al-Hilal'e ret!

Kara Kartal'da geçen sezon sakatlığı nedeniyle formasına uzak kalan Rachid Ghezzal'a sürpriz bir teklif geldi. Neredeyse koca bir sezonu futbol oynamadan geçiren Cezayirli futbolcu, Arabistan takımlarından teklif aldı. Africa Foot United'ın haberine göre Al-Hilal oyuncunun menajeriyle temasa geçti. Ghezzal'a da cazip bir teklif yapılırken, oyuncu tercihini Beşiktaş'tan yana kullandı. Ghezzal, Siyah-Beyazlı ekipte kalmak istediğini belirterek Al-Hilal'in teklifini reddetti.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaşta transfer harekâtı hızlandı

YORUM YAZ