MENÜ

Beşiktaş'ta transfer! 5 kadro dışı sonrası bomba hamle

Beşiktaş'ta 5 oyuncunun kadro dışı kalmasıyla birlikte Samet Aybaba önderliğinde yeni yapılanma çalışmaları şimdiden başladı. Siyah-Beyazlılar Süper Lig'den sürpriz bir isme kanca attı!

Beşiktaş'ta transfer! 5 kadro dışı sonrası bomba hamle

Süper Lig'de derbide kendi sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Beşiktaş'ta deyim yerindeyse taş üzerinde taş kalmadı! Yönetim toplantısı sonrasında Siyah-Beyazlılar'da Ghezzal, Aboubakar, Rosier, Bailly ve Onana kadro dışı bırakılmıştı. Beşiktaş, bu futbolcuların yerlerini doldurmak için hemen çalışmalara başladı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ONANA 12 DAKİKA SAHADA KALDI

Kadro dışı kalan futbolcular arasında en dikkat çeken oyuncu ise Jean Onana oldu. Sezon başında Fransız temsilcisi Lens'ten 4 milyon 37 bin 500 Euro'luk bedelle 4 yıllığına Beşiktaş'a imza atan Onana, fazla forma şansı bulamadan kadro dışı bırakıldı. 23 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de toplam 12 dakika sahada kaldı. Kamerunlu oyuncu, Karagümrük, Pendikspor ve Başakşehir maçlarında 1'er dakika, Gaziantep FK mücadelesinde de 9 dakika görev aldı.
Bu kulvarda gol ya da asisti olmayan Jean Onana, Konferans Ligi eleme ve grup aşamalarında ise 6 karşılaşmada 176 dakika top koşturdu.

Beşiktaşta transfer 5 kadro dışı sonrası bomba hamle

ABOUBAKAR’LA YOL AYRIMI!

Geçen sezonun devre arasında Wout Weghorst’un şok bir şekilde İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’a transfer olması sonrasında Al Nassr’dan Vincent Aboubakar’ı kadrosuna katan Beşiktaş, Kamerunlu golcüden büyük verim almıştı. Yarım dönemde 16 maçta 13 gol ve 2 asistlik performans ortaya koyan Vincent Aboubakar, bu sezon ise takıma beklenen katkıyı yapamadı. Beşiktaş’tan önceki ayrılık döneminde olduğu gibi gollerinden daha çok sakatlıklarıyla konuşulmaya başlanan 31 yaşındaki santrforun, takımın lig yarışından kopması ve Arap Yarımadası’ndan gelen teklifler sebebiyle motivasyon kaybı yaşadığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta transfer 5 kadro dışı sonrası bomba hamle

SAVUNMA PROBLEMİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Siyah beyazlıların sezon başında Manchester United'dan kadroya katılan savunma oyuncularından Eric Bailly, takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılan beş isim arasında yer aldı. Fenerbahçe derbisindeki yenilgide iyice gün yüzüne çıkan savunma bölgesindeki büyük sorunları aşmak için siyah beyazlılar devre arası transfer dönemini verimli geçirmek istiyor.

Beşiktaşta transfer 5 kadro dışı sonrası bomba hamle

GÜNDEME GELEN İLK İSİM CALVO

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan siyah beyazlılar, yarayı sarmak için ilk etapta sözleşmesi elinde olan futbolcuları listesine alacak. Ayrıca Aybaba'nın ligi tanıyan ve başarılı olan isimlere yönelmek istediği öğrenilirken, Beşiktaş'ta gündeme gelen yeni isim Konyaspor'un Kosta Rikalı stoperi Francisco Calvo oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta transfer 5 kadro dışı sonrası bomba hamle

TÜRKİYE'DE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Ülkesinin milli takımıyla son Dünya Kupası'nda da görev yapan 31 yaşındaki stoper, golcü kimliği ile de ön plana çıkıyor. Milli Takımında 89 maça çıkan Calvo, savunma bölgesinde görev yapmasına karşın 11 gol kaydetti. Sözleşmesi gereği 11 Ocak'ta bonservisini eline alacak olan tecrübeli stoper Calvo'ya, Arabistan ve Meksika kulüplerinin de ilgisi bulunuyor. Buna karşın bu sezon Konyaspor formasıyla 14 resmi maçta görev alan Kosta Rikalı oyuncu kariyerini Türkiye'de sürdürmek istiyor.

BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Beşiktaş, çıkan bu haberler sonrası resmi sitesinden bir açıklama yaparak Calvo ile ilgilendiklerini yalanladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

 Basında ve sosyal medyada, Kulübümüzün bazı oyuncularla transfer görüşmesi gerçekleştirdiği iddiasıyla yayınlanan haberler tamamen asılsızdır.

Futbol A Takımımızla ilgili her türlü gelişmenin resmi mecralarımızdan takip edilmesini, Kulübümüz tarafından paylaşılmamış haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Haberin Devamı

 

Beşiktaşta transfer 5 kadro dışı sonrası bomba hamle

YORUM YAZ